Cardigan med stjerner på ryggen
12 januar, 2014

Cardigan med stjerner

By Billig-Mode.dk

Cardigan med stjerner

Artiklen er henvendt til kvinder i alle aldre, der godt kan lide at gå i cardigans. Vi har valgt at være meget specifikke denne gang og have fokus på cardigan med stjerner. Vi har kigget på nogle forskellige mærker, som tilbyder cardigan med stjerne motiv. Vi har forsøgt at finde cardigans i forskellige prisklasser og stilarter, så du kan finde noget, der falder i din smag.

ForhandlerCardigans med stjernerLæs mere / Gå til forhandler
Leder du efter en ny og smart cardigan med stjerner? Så bør du klikke dig forbi Smartgirl, hvor du kan købe cardigans fra bl.a. Saint Tropez og Fransa til fantastiske priser

Cardigan med stjerner – 5 fede cardigans

Du er højst sandsynligt landet på denne side, fordi du har søgt efter “cardigan med stjerner”. Du er bestemt ikke den eneste, for hver måned kommer der ca. 400 søgninger på disse søgeord. Tidligere hen har det været klassiske- og ensfarvede cardigans, der har været det store hit, mens det i dag er mere populært at iklæde sig cardigans med motiv.Her er de forskellige muligheder for en cardigan med stjerne / stjerner som motiv

Stjerner på ryggen

Cardigan med stjerner på ryggen

Hvis man leder efter en cardigan med stjerner på ryggen, så har man en masse forskellige at vælge mellem. Ovenfor kan du se, at vi har udvalgt en cardigan fra Saint Treopz, som faktisk har en del forskellige cardigans med en stjerne som motiv. Denne cardigan er sandfarvet, men kan også købes i sort og en special grå farve. Stjerner på ryggen er lavet ud af fine pailletter, som giver trøjen et meget feminint look. Hvad du ikke kan se på billedet er, at denne cardigan er ensfarvet foran med knappelukning samt v-udskæring.

Denne cardigan består af 82 % viscose og 18 % elasthan, hvilket er nogle ganske fine materialer. Denne Saint Tropez cardigan kan lige nu købes til 199,75 kr. hos Smartgirl.dk

Cardigan med stjerner på albuerne

Cardigan med stjerner

Faktisk er det ret svært at finde en pæn cardigan med stjerner på albuerne, men det lykkedes heldigvis til sidst.Igen er det fra mærket Saint Tropez, som generelt er mærke, der er meget populære for deres cardigans til kvinder. Det er en stribet cardigan, der består af farverne sandfarvet og grå. Der er stjerner ved begge overarme / albuer, som er lavet med palietter ligesom den forrige cardigan. Der er knapper fortil og rund hals. Denne model er rimelig neutral, hvilket gør at den både kan bruges unge- såvel som ældre piger / damer.

Kvaliteten er som følger: 50 % viskose, 5 % angora og 45 % polyamid. Denne cardigan er set til 229,75 kr. hos Smartgirl.dk, hvilket er en attraktiv pris i forhold til normalprisen. En cardigan som denne kan være rigtig praktisk på en kold sommeraften. Det er en rigtig god cardigan at erhverve sig, da den både kan bruges til fest og fritid.

Cardigan med stjerner fortil

Cardigan med stjerner

Ja, det er faktisk muligt at købe en cardigan med stjerner som ikke nødvendigvis stammer fra mærket Saint Tropez. Ovenfor ser du et eksempel på en Fransa cardigan med stjerner fortil. Farven er blå, men du kan købe den samme cardigan i farverne rød og grå. Fortil ser du en moderne cardigan med en række sorte stjerner i lille- og stor format. Derudover er der også stjerner på ærmerne, som måske er lidt vanskeligt at se på billedet. Modsat mange andre cardigans er der ingen stjerner på ryggen, hvilket gør at du kan være lidt anderledes.

Kvalitet: 53 % bomuld + 40 % viskose + 7 % polyamid

Prisen for denne Fransa cardigan er 299,75 kr. inkl. levering hos Smartgirl. Du kan få købe trøjen i str. S-XXL, så du vil højst sandsynligt kunne finde din størrelse. Denne cardigan er lidt dyrere end Saint Tropez cardigans, men umiddelbart er kvaliteten også en smule bedre.