casio edifice ur
20 november, 2015

Casio Edifice ure

By Billig-Mode.dk

Casio Edifice urerne er nu tilgængelige på det danske marked. Der er tale om en helt ny serie, som forventes at blive et stort hit blandt moderigtige mænd og kvinder. I dette blogindlæg skal vi se nærmere på urerne fra Casio Edifice. Den nye serie er tilegnet dig, som sætter pris på et ur med afdæmpet og stilrent design. Urerne kommer desuden med en masse unikke features, som du vil blive præsenteret for i dette indlæg.

Casio Edifice EFR-302D-1AVUEF

Pris: 1894 kr.

Læs mere: Casio EFR-302D-1AVUEF ur

Her har vi en af nyhederne fra Casio Edifice. Det er modellen EFR-302D-1AVUEF, som er et 55mm ur til herre. Det er et stort og eksklusivt ur til manden, som sætter pris på et maskulint og stilrent design. Det er der dog ikke udelukkende designet, der gør dette Cassio Edifice herreur specielt. Uret byder nemlig også på en masse spændende funktioner, som du kan få nytte af.

Casio EFR-302D-1AVUEF er vandtæt ned til 100 meter og har integreret stopur, hvilket gør uret relevant til sport og motion til vands og til lands. Det er ligeledes oplagt at bruge det elegante ur til både arbejde, fritid og festlige arrangementer.

Læs også: Tayroc ure og EYKI ure

Casio Edicice ERA-500D-1AER

Pris: 2597 kr.

Læs mere: Casio Edifice ERA-500D-1AER herreur

Hvis du er på udkig efter et mindre ur, kan du også overveje dette 45mm ur. Det er et maskulint og stilrent ur, som vil passe til enhver mand. Uret har en masse funktioner såsom LED-lys, kalender, alarm, termometer og meget mere. Takket være LED-lys kan du tjekke, hvad klokken er, selvom det er mørkt. Det er desuden praktisk med et integreret termometer, så du altid har overblikket over, hvad temperaturen er der, hvor du befinder dig.

Designmæssigt vil dette Casio Edifice ur behage de fleste mænd. Det er et flot ur med stålrem, som giver et meget maskulint udtryk.

De 2 ure vi har præsenteret dig for er blot et lille udsnit af det udvalg, du finder inden for Casio Edifice ure. Du kan med fordel tjekke hele udvalget ud, så du kan finde det perfekte Casio ur efter din smag.

Mere om producenten: http://www.casio-europe.com

OBS: Dette indlæg er sponsoreret