celavi flyverdragt
12 februar, 2014

Celavi flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Celavi flyverdragt erfaring Celavi Celavi flyverdragt udsalg


ForhandlerCelavi flyverdragterLæs mere / Gå til forhandler
Kids-World har et stort udsalg, hvor man kan spare op til 50 % på Celavi flyverdragter i øjeblikket. De har flyverdragter på lager til børn i alderen 0-10 år.

For et par måneder siden lavede vi en stor test af flyverdragter, hvor vi bl.a. kiggede på kvalitet og pasform. Nu er det tid til endnu en test, hvor vi kigger nærmere på Celavi flyverdragter. Har du overvejet at købe en Celavi flyverdragt til dit barn, så vil du højst sandsynligt finde artiklen meget interessant. Vi har også snakket med en række forældrepar, som har givet deres anmeldelse og fortalt om deres erfaring med Celavi flyverdragter.

Celavi flyverdragt test

Vi besluttede os for, at det ville være relevant at lave en test af Celavi flyverdragter. Det er nemlig svært at sige noget, hvor god en flyverdragt er, før den bliver brugt in action. Nedenfor kan du se listen over de ting, som vi var ekstra opmærksomme på i forbindelse med vores test af Celavi flyverdragter:

Vandtæthed – Vi har haft stor fokus på vandtæthed, som vi mener er en meget vigtig valgkriterie for en flyverdragt. Det er vigtigt, at flyverdragten kan holde dit barn tør i al slags vejr. Det gælder også, hvis dit barn godt kan lide at hoppe i vandpytter. Vi anbefaler en flyverdragt, der er testet til minimum 5000 mm.

Kvalitet – Vi har kigget på, hvilke materialer der er blevet brugt til de enkelte flyverdragter, og hvilke egenskaber de forskellige materialer har. Når det handler om flyverdragter, er det i høj grad vigtigt, at flyverdragten kan holde barnet varm ved temperaturer under frysepunktet.

Åndbarhed – En tredje ting vi har været ekstra opmærksomme på er åndbarhed. Der er ikke noget ved at købe en flot flyverdragt i god kvalitet, hvis åndbarheden ikke er i top. Det handler i bund og grund om, at sveden skal fordampe fra kroppen, da man ellers kan få voldsom ubehag. Som udgangspunkt bør en flyverdragt klare minimum 5000 mm i åndbarhed, ligesom det gør sig gældende for vandtæthed

Holdbarhed – Der er ikke noget ved at købe en flyverdragt, der bliver slidt op i løbet af få måneder. Vi har kigget på, hvor meget en Celavi flyverdragt egentlig kan holde til.

Detaljer – Med detaljer kigger vi bl.a. på lukningen af flyverdragten, er flyverdragten udstyret en hætte, er der lommer m.m.

Pasform – Sidst, men ikke mindst har vi naturligvis også kigget på pasformen. Vi har haft fokus på, om flyverdragten sidder behageligt på barnet, f.eks. om den sidder tæt de rette steder, og om flyverdragtens pasform giver plads til, at barnet kan røre sig.

celavi flyverdragt Efter at have opstillet de følgende valgkriterier begyndte vi at teste en Celavi flyverdragt, hvor vi nåede frem til et meget spændende resultat.

Vandtæthed i topklasse

Vi havde et krav, om at flyverdragter minimum skal kunne klare en vandtæthed på 5000 mm, og der må man sige, at Celavi flyverdragter i høj grad klarede vores test. Den Celavi flyverdragt vi testede blev nemlig testet til vandtæthed på 8000 mm. Med andre ord vil en Celavi flyverdragt sagtens kunne klare sig i gennem både regn, slud og sne, uden at det generer barnet.

 

God kvalitet

Videre giv vi til kvaliteten, som uden tvivl er det kriterie, som vi går mest op. Det er naturligvis muligt at læse sig frem til, hvilket materiale den enkelte flyverdragt er lavet af. Vi har dog været så heldig at have haft nogle børn, der har hjulpet os med at teste tøjet. Vores erfaring har vist, at Celavi flyverdragter er i god kvalitet, da de kan holde barnet varm på selv de koldeste vinterdage. En typisk Celavi flyverdragt kan klare temperaturer på ned til -15 grader. Det mener vi er meget fornuftigt, så længe man skal bruge flyverdragten i Danmark.

Celavi flyverdragter

Perfekt flyverdragt i åndbarhed

Skal dit barn have det behageligt i en Celavi flyverdragt, så er det vigtigt, at åndbarheden er høj. Med en åndbarhed på 8000 mm, kan man sige, at deres flyverdragter er meget end bare godkendte.

Dumpekarakter i holdbarhed

Det største minus ved Celavi flyverdragter er, at holdbarheden er meget lav. Søndagsavisen.dk lavede en test af 11 forskellige flyverdragten, hvor en Celavi flyverdragt viste sig at være den værste i forhold til holdbarhed. I testen gjorde man det, at man sled flyverdragterne med sandpapir, og så hvor mange omdrejninger de holder til. I testen kunne en Celavi flyverdragt kun holde til 500 omdrejninger med sandpapir. Til sammenligning kunne den næstværste flyverdragt i holdbarhed holde til 1200 omdrejninger.

Propfyldt med praktiske detaljer

Der er ligegyldige detaljer, og så er der detaljer, man rent faktisk kan bruge til noget. En typisk Celavi flyverdragt kan både lukkes med lynlås og knapper, så den bedst kan holde vind og regn ude. Derudover er de fleste Celavi flyverdragter med en række sidelommer med lynlåslukning. Samtlige af deres flyverdragter har en praktisk hætte, som sidder tæt og ikke blæser af ved vindstød.

celavi flyverdragt

Behagelig pasform

Den sidste ting vi havde besluttet os for at se nærmere på var pasformen, som vi mener er en de vigtigste kriterier for valg af flyverdragt. Det er svært at sige noget om en flyverdragts pasform, før man har prøvet den. Vores testperson på 9 år fik lov til at prøve en Celavi flyverdragt, og han udtalte følgende: “Jeg synes, at den sidder rigtig godt på kroppen. Den eneste sted, at den sidder lidt stramt er ved hænder og fødder”. Ved ærmer og fødder sidder Celavi flyverdragten en anelse strammere for at holde kulden ude.

 

Størrelser

Det var ikke en del af vores krav, men vi mener alligevel, at det er relevant at kigge på størrelser. Vi har lavet en størrelsesguide, så du kan vælge den rette størrelse til dit barn. Guiden er vejledende og skal derfor tages med forbehold. Det bedste man kan gøre er selvfølgelig at tage sit barn med ind i en butik og prøve flyverdragter i forskellige størrelser.

  • Str. 74 – 1/2 år
  • Str. 80 – 1 år
  • Str. 86 – 1 1/2 år
  • Str. 92 – 2 år
  • Str. 98 – 3 år
  • Str. 116 – 6 år
  • Str. 122 – 7 år
  • Str. 128 – 8 år
  • Str. 134 – 9 år
  • Str. 140 – 10 år

Andre anmeldelser af flyverdragter: