24 november, 2014

Celavi gummistøvler

By Billig-Mode.dk

Vi befinder os i en regnfuld tid, hvor et par gummistøvler er mere eller mindre uundværlige. Det gælder især for børn, som bruger meget af deres tid udenfor, hvor det er nødvendigt med praktisk fodtøj. Men hvordan finder man et par gummistøvler med en god pasform og i høj kvalitet? Vi kan i den sammenhæng anbefale Celavi gummistøvler, som opfylder vores strenge kvalitetskrav. Generelt kan du forvente kvalitetsprodukter, hvis du handler tøj og sko fra Celavi. Producenten er også kendt for regntøj og flyverdragter, som vi tidligere har blogget om. Vi har kigget på gummistøvler til både piger og drenge, som vi skal se meget nærmere på i artiklen.

Køb Celavi gummistøvler

Gummistøvler fra Celavi

celavi gummistøvler udsalgPris: 249,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Vi har allerede set, at Celavi producerer ensfarvede gummistøvler. Dog består en stor del af Celavis kollektion også af gummistøvler med print. Det vil typisk være dyreprint med f.eks. elefanter, mariehøner. På billedet ser du et par navy blå Celavi gummistøvler med elefanter. Det er et par multifarvede gummistøvler med blå kanter.

Gummistøvlerne er lavet af naturgummi og er naturligvis 100 % vandtæt. Da disse gummistøvler (og Celavis øvrige gummistøvler) blev produceret, blev der i høj grad taget hensyn til leg og sjov. Stofferne ingen skadelige stoffer som nikkel, tungmetaller o.l.

 

Høje gummistøvler

celavi gummistøvler højePris: 224,95 kr. (299,95 kr.)

Forhandler: Kids-World.dk

Det sidste par Celavi gummistøvler vi har kigget på er disse lilla støvler med en orange kant forneden. Indvendig er der gult bomuldsfoer, som er yderst behageligt materiale. Hos Kids-World finder du en størrelsesguide, som du med fordel kan benytte dig af. Dermed kan du sikre dig, at du vælger den helt rette størrelse gummistøvler til dit barn.

 

 

 

Termostøvler

celavi gummistøvlerPris: 329,95 kr.

Forhandler: Kids-World.dk

Disse sorte gummistøvler er designmæssigt helt enkle og kan med fordel bruges af både piger og drenge. Modellen findes dog også i grøn og lilla. Vær dog opmærksom på, at det ikke er almindelige gummistøvler. Det er et par termostøvler, som vil være praktiske, når det er for varmt til vinterstøvler og samtidig for koldt til gummistøvler. De kan altså fungere som et par overgangsstøvler, som vil være praktiske på denne årstid.

Forhandleren anbefaler, at man bruger 1-1,5 cm. som voksetillæg.

 

 

Generelt om Celavi gummistøvler (og udsalg)

Køber du Celavi gummistøvler, så vil du næppe blive skuffet. Kvalitetsmæssigt minder de meget om gummistøvler fra andre kendte producenter som Bisgaard og Hunter. Kids-World er den online forhandler vi anbefaler, hvis du leder efter Celavi gummistøvler til børn. Er du blandt mange forældre som leder efter udsalg og tilbud, så har vi gode nyheder. Hos forhandleren vi henviser til i gennem hele artiklen, kan du nemlig opnå store besparelser på gummistøvler fra Celavi og en lang række andre mærker.

Du kan lige nu købe gummistøvler fra det populære mærke fra 112,50 kr. På nuværende tidspunkt kan du lige nu købe gummistøvler med besparelser på op til 50 %. Leveringen er desuden kvit og frit, hvilket er endnu en fordel. Der skulle derfor være rigtig gode forudsætninger for, at du kan finde et par Celavi gummistøvler efter dine krav og behov hos Celavi.