CeLaVi regntøj
4 januar, 2013

Celavi regntøj (foer, fleece m.m.)

By Billig-Mode.dk

Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic Image and video hosting by TinyPic

ForhandlerCeLaVi regntøjKøb her / Gå til forhandler
Denne forhandler har et imponerende bredt udvalg af CeLaVi regntøj til børn af fantastisk kvalitet. Du finder ikke blot et stort udvalg af CeLaVi regntøj, men du kan med fordel også gøre brug af de mange gode tilbud. Smartkids kan både tilbyde dig CeLaVi regnsæt med foer og uden foer. I skrivende stund kan du købe CeLaVi regntøj til børn fra kun 259,75 kr.

Hos Billig-Mode.dk er vi helt vilde med regntøj! Arh, det er naturligvis løgn.. Men vi gør meget ud af at sætte fokus på den rette påklædning til de mange regndage, vi har i Danmark. Vi mener, at hvis man skal have godt og praktisk regntøj, så skal man gå efter kvalitet. Dette er netop grunden til, at vi har valgt at skrive denne artikel, som skal handle om Celavi regntøj til børn.

Celavi regntøj til børn

Nu skal det handle om regntøj til børn, men ikke bare hvilket som helst regntøj. Celavi er et dansk tøjmærke, som også ejer mærket Pippi og har masser af erfaring med at lave tøj til børn. Celavi er kendt for deres praktiske tøj til udendørsbrug samtidig med, at de også laver hverdagstøj. Udover regntøj fra Celavi, er de også kendt for deres gummistøvler, flyverdragter og vinterjakker. Celavi ønsker at deres tøj skal være solidt og smart, og dette må man sige, at de formår. Der er rigtig meget fokus på design, funktionalitet og kvalitet, som du kan forvente, når du køber CeLaVi regntøj eller nogle af deres øvrige produkter. Straks når man hører at Celavi regntøj er af rigtig god kvalitet og designet er i top, så regner man med, at det koster en formue. Men dette er langt fra tilfældet, for det er muligt at købe Celavi regntøj til helt fantastiske priser. Hos forhandleren vi har linket til i artiklen, koster et regnsæt fra Celavi mellem 259,75 og 379,95 kr. Med andre ord kan du altså købe Celavi regntøj fra kun 259,75 kr. Man kan næppe købe regntøj fra andre tøjbrands med så god kvalitet til den samme lave pris. Celavi laver både regntøj med masser af farver, mens de også tilbyder mere enkelte regnsæt med blot en farve. Der er hætte på Celavis regntøj, så dit barn slipper for at få vådt hår. Hvis du vil købe det optimale regntøj fra Celavi anbefaler vi her på bloggen, at du går efter disse produkter:

– Celavi regntøj med foer
– Celavi regntøj med fleece

Hvis du ønsker at købe regntøj til dit barn som både er varmt, behageligt og praktisk, så bør du gå efter Celavi regntøj med fleecefoer. Hos forhandleren vi denne har henvist til har de fem forskellige Celavi regnsæt med foer. Celavi regntøj med foer er ofte en smule dyrere end regntøjet uden foer. Du betaler cirka 100 kr. mere for at få foer på din jakke, og dette vil vi sagtens mene kan betale sig. Hvis man vil gå efter regntøj med god kvalitet, så vil vi anbefale CeLaVi. Dog kunne et alternativ være regnjakker fra tøjmærket Danefæ, hvor kvaliteten er også vægtet rigtig højt.

Forhandlere af Celavi regnsæt

Der er uden tvivl mange butikker, der forhandler Celavi regntøj, men vi har valgt kun at fokusere på e-butikkerne. Det har vi gjort i grund, at du finder et kæmpe udvalg af Celavi regntøj på nettet, og vi har søgt os frem til nogle rigtig gode priser og tilbud. Efter at besøgt rigtig mange forskellige online butikker, er vi kommet frem til webshoppen Smartkids.dk som den bedste. Hos denne shop har de et meget stort udvalg af CeLaVi regntøj til gode priser. Her er tre gode grunde til at købe CeLaVi regntøj hos denne forhandler:
– De har et stort udvalg af regntøj både med foer og uden foer.
– De kan tilbyde regntøj til attraktive priser
– De har en masse gode tilbud, hvor du kan spare penge.

Man kommer rigtig langt med et regnsæt, men det er ikke nok til “at overleve” regnen. Fodtøjet skal også være i orden, og der anbefales naturligvis et par gummistøvler. Jeg synes, at du skal kigge nærmere på Aigle gummistøvler og Bisgaard gummistøvler