Chino bukser
21 december, 2017

Chino bukser: Derfor er de så eftertragtede

By Billig-Mode.dk

Spo1

Chino bukser (chinos) har stået i høj kurs blandt danske mænd i mange år, men hvad er det i realiteten, der gør denne buksetype så eftertragtet? Det er et af de spørgsmål, som vi vil forsøge at give dig svar på i denne guide. Er du nysgerrig, så sæt dig godt til rette og sug til dig.

Oprindeligt var chino bukser designet til de britiske uniformer, men i dag er denne buksetype nærmest blevet et hvermandseje.

Afslappende og komfortable

En ting er at se godt ud, en anden er at føle sig afslappet og godt tilpas.

Der er ingen grund til at gå på arbejde eller i skole i et par stramme og ukomfortable bukser, hvis man i virkeligheden foretrækker at iklæde sig et par afslappede bukser, som hverken strammer eller generer på andre måder.

Når du kigger efter afslappede bukser, vil du sandsynligvis falder over Signature Chino bukser. Disse bukser er fremstillet af bomuld, vævet med stræk og desuden blevet blødvaskbehandlet. Bukserne byder på så meget stræk, at man uden problemer kan gå ned i spagat uden at bekymre sig for, hvorvidt bukserne revner.

Moderne og uformelle

Den måske største fordel ved Signature chino bukser er, at de kan bruges til alle tænkelige lejligheder. De egner sig glimrende til arbejds- og fritidsbrug, men kan også sagtens findes frem til festlige lejligheder. Brug bukserne sammen med en pæn t-shirt eller en nystrøget skjorte for at skabe et pænt og maskulint look.

Er det dit store ønske at skabe et moderne og uformelt udtryk, så vil et par chino bukser helt sikkert falde i din smag. Det er korrekt, at de er lige så behagelige og fleksible som joggingbukser, men stilmæssigt minder de ingenlunde om traditionelle joggingbukser.

Man kunne godt forestille sig, at et par bukser med så mange fordele koster en formue, men det er ikke tilfældet. Alle kan finde penge til denne fine beklædningsdel.