Chino bukser mænd
25 maj, 2013

Chino bukser til mænd

By Billig-Mode.dk

Chino bukser mand Chino bukser mænd Chino bukser online

ForhandlerChino bukserLæs mere / Gå til forhandler
Stort udvalg med mere end 425 forskellige chino bukser til fantastiske priser. Mærker som G-star, Selected, Minimum, Shine, Dr. Denim og Samsøe Samsøe.

Vi har fået mange spørgsmål fra mænd angående hvilke bukser der er hotte i 2013, og en af de svar der er gået igen er Chino bukser. Chino bukserne har aldrig været hottere end i øjeblikket, og hvordan det kan være, kan du blive klogere på i denne artikel, hvor vi giver dig alt relevant viden om Chino bukser og henviser dig til en relevant forhandler.

Hvad er Chino bukser?

Lad os bare starte helt fra bunden, så vi med det samme kan fastslå hvad definition på Chino bukser egentlig er. Når vi snakker om “chino” bliver der refereret til en bestemt slags bomuldsstof, som er det stof, der bliver brugt til Chino jeans. Det er bukser, som ikke er lige så stive i det som jakkesætsbukser, samtidig med at de ikke er lige så afslappende som et par cargo bukser.

Behagelig pasform

Chino bukser er kendt for at sidde godt til kroppen, specielt nedom benet samtidig med, at de er lidt mere løse omkring bagdelen og lårene. Denne pasform er der rigtig mange mænd, der godt kan lide, og det er nok også en af de vigtigste årsager til den hype, der er omkring disse bukser.

Chino til arbejde og fest

Det er nærmest udelukkende mænd, der bruger Chino bukser, og det gælder både på arbejde og til festlige arrangementer. Der er masser af stil over Chino bukser, og det gør at mange mænd vælger at bruge disse bukser, når de skal en tur i byen. Fordelen ved et par Chino bukser fremfor et par tradtionelle jakkesætsbukser er at bukserne med chinostof er langt mere afslappende.

Alle tænkelige farver

Det er efterhånden muligt at købe Chino bukser i stort set alle eksisterende farver. Blandt de mest populære farver finder man bl.a. sandfarvet, blå, brun og grøn. Det er altså nogen atypiske farver for bukser, men ikke desto er de mest populære farver, når vi snakker Chino bukser. En af de farver som er blevet ekstra hotte i 2013 er rød, som også er en rigtig flot farve til denne type bukser.

Chino bukser til mænd Chino bukser Chino bukser 2013

Hvem kan bære Chino bukser?

Nu når vi har konkluderet hvad Chino bukser i alt sin enkelthed er, så er det tid til at finde ud, om et par Chino bukser mon vil passe til netop DIG. Ligesom stort set alle andre bukser er det oftest blandt specifikke aldersgrupper, tøjstil og kropsform. Chino bukser er dog en af de få bukser, som henvender sig til en RIGTIG bred målgruppe.

Unge som gamle

Den primære målgruppe er naturligvis mænd, men udover det er det svært at pege på den specifikke målgruppe. Chino bukser bliver brugt af unge fyre helt ned til 13 år samtidig med at mange mænd helt op til 60-års alderen ejer et par bukser med det populære chinostof.

Mainstream og streetwear

Der bliver både produceret chino bukser, der henvender sig mest til mainstream samtidig med at der er også er et stort udvalg af Chino jeans, der er henvendt til streetwear. Mainstream bukserne er bedst kendetegnet ved at sidde godt til kroppen og være en smule stramme, mens streetwear bukser i chino-stilen er store og løse i stoffet. Er man en smule overvægtig, kan det bedst anbefales at købe Chino bukser som er en smule store og løse, da det vil skjule overflødigt fedt.

Hvor kan man købe Chino bukser, og hvad koster de?

Der er efterhånden ikke den herretøjsforretning, der ikke har Chino bukser på hylderne. Det skulle undre mig meget, hvis din yndlingstøjbutik ikke fører Chino bukser. Hvis det dog skulle være tilfældet, at der ikke er nogen butikker i dit område, der har Chino bukser, så kan du købe bukserne på nettet. Søger du på Chino bukser på Google, så vil der lynhurtigt dukke mange hundrede forhandlere op med disse bukser. Hos https://billig-mode.dk  kan vi anbefale at købe bukserne med chino bukser på Smartguy.dk pga. deres store udvalg og fordelagtige priser.

Det er ikke muligt at give et korrekt svar på, hvad Chino bukser koster. Det kommer meget an på kvalitet og mærket. Generelt kan man sige at Chino bukser ikke er så dyre. F.eks. kan man købe et par Chino bukser fra mærket Shine til en pris på kun 219,75 kr. I den modsatte ende kunne man tage et mærke som G-star, hvor Chino bukser koster helt op til 1.000 kr. Der er ingen, der siger at de dyre Chino bukser nødvendigvis er bedre, men jeg vil samtidig ikke anbefale at gå efter de billigste af de billigste. Så prisen afhænger meget af ens behov og ønsker til pris og kvalitet samt om man går efter mærkevarer eller ej.

Relaterede artikler:

1.Humör bukser
2.Carhartt bukser
3.DND bukser