Cocktailkjole
16 februar, 2012

Cocktailkjoler online – Billige cocktailkjoler

By Billig-Mode.dk

ForhandlerPriser (Opdateret: 12/01-2012)Køb her / Gå til forhandler
Cocktailkjoler fra DKK 149,95 ,-

Vi vil i denne artikel fortælle dig hvor du kan købe cocktailkjoler online. Du kan købe billige cocktailkjoler som er perfekt til festen, se her hvor du kan købe cocktailkjoler

Cocktailkjoler online

En cocktailkjole er din ultimative festkjole. Den kan være kort, den kan være lang; uanset hvad er den skøn. Mange forbinder cocktailkjoler med den helt store festkjole, men dette er ikke hvad den oprindeligt blev betragtet som. Selve udtrykket stammer fra den store og meget kendte designer Christian Dior, som brugte det til at henvise til en aftenkjole til et semi-formelt selskab. Længden varierede oprindeligt fra lige over knæet, til at den lige rørte anklen. ’’Den lille sorte’’ er et godt eksempel på cocktailkjoler (Misslux)
Den lille sorte – Coco Chanels ’’den lille sorte’’, er som sagt nok det bedste og mest kendte eksempel på en cocktailkjole som vi har. Internationalt er den bedst kendt under forkortelse ’’LBD’’, der ganske enkelt står for ’’little black dress’’. For en komplet garderobe er denne lille sag et absolut must. Den dukkede først op omkring 1920’erne, og har siden hen erobret markedet fuldstændig. Der findes nemlig ikke kun én version af den lille sorte. Der er både den med palietter, den helt enkle, samt den super feminine. En af de mest kendte små sorte kjoler er den Audrey Hepburn bar i filmen ’’Breakfast at Tiffany’s’’ fra 1961. Denne kjole blev i 2006 solgt for 410.000 britiske pund, hvilket er mere end 6 gange dens oprindelige værdi. Vi har b.la. også skrevet om billige festkjoler, som jeg helst sikkert synes du skal kigge nærmere på. Hvis du ikke fandt det du ledte efter ved cocktailkjoler kunne det måske være en god idé at kigge efter gallakjoler, som er rigtig smukke kjoler.

Køb korte og lange cocktailkjoler her: http://www.dressme.dk/94-cocktailkjoler

Hvor finder jeg den bedste cocktailkjole for mig? Cocktailkjolen findes, som jeg allerede har nævnt, i mange forskellige afskygninger. Det drejer sig kort sagt meget om smag og behag. I den dyre ende er der jo altid Chanel. I den lidt billigere ende findes kjolen kopieret af hundredvis af andre kendte mærker. For den der ikke er helt sikker på sin størrelse, er det altid en god ide at gå en fysisk butik og prøve lidt. Markedet på internettet er dog nærmest endnu større end det i det fysiske butikker. En god og kendt side jeg kan anbefale, er “Misslux”

Billige cocktailkjoler

Hvis du ikke har råd eller hvis du ikke vil investere flere tusinde kroner på en cocktailkjole, så kan du heldigvis købe billige cocktailkjoler online. Vi kender til forhandleren Misslux, som har et stort udvalg af flotte cocktailkjoler til festen. Cocktailkjoler er super flot til både kvinder, damer, unge og piger, og enhver pige vil blive super lækker til den rette cocktailkjole. Besøg butikken og se deres cocktailkjoler.