Cowboy skjorter
22 juni, 2013

Cowboy skjorter til mænd

By Billig-Mode.dk

Cowboy skjorte mand Cowboy skjorter Cowboyskjorte mænd

ForhandlerCowboy skjorterLæs mere / Gå til forhandler
Forhandleren har et kæmpe udvalg af cowboy skjorter til mænd fra kendte mærker som Levi's, G-star, Iceman, Jack&Jones og mange flere.

Cowboy skjorter er det nyeste nye, og hvis du er en mand med stilen i orden, så bør du overveje en skjorte i cowboy stof. En cowboy skjorte bliver den ultimative skjorte til mænd i sommeren 2013. Vi vil denne gang komme ind på cowboy skjorter til både til hver hverdag og fest og komme med anbefinger til tøjmærker og henvise til forhandlere, der har et stort udvalg af cowboy skjorter.

Cowboy skjorter er tilbage

En cowboy skjorte er helt kort sagt en skjorte i cowboy kvalitet, som vi kender fra bukser og jakker.

I 80’erne og 90’erne var cowboy tøj et kæmpe hit, og det gjaldt både bukser, jakker og skjorter. Efter nogle år med faldende efterspørgsmål efter cowboy skjorter, er moden vendt stærkt tilbage igen. Jeg vil våge påstå at cowboy skjorter aldrig har været et større hit, end de har været de seneste år og højst sandsynligt også vil være i de næste mange år. Selvom der også er mange kvinder og børn, der går i cowboy skjorter, så er trenden  mest populært blandt det mandlige køn.

Et hit blandt de unge

Cowboy skjorter er specielt blevet et hit blandt unge mænd. Cowboy skjorter bliver både brugt til hverdag og fest, og det er ofte relativ unge, der køber cowboy skjorter. Der er efterhånden rigtig mange ungdomsforretninger og webshops, der sælger cowboy skjorter og udvalget er oftest rigtig stort. I dag kan man både købe langærmede og kortærmede skjorter. Her til sommer vil det dog uden tvivl være mest fornuftigt at købe en kortærmede cowboy skjorte, og det vil uden tvivl blive meget populært.

Mere inspiration til skjorter: Skovmandsskjorte

Levi’s indtager vores førsteplads

Ingen tvivl om at cowboy skjorter er populære og nærmest er blevet et must-have, men hvilke mærker skal man gå efter. En cowboy skjorte er nemlig ikke bare en cowboy skjorte. Der er rigtig meget forskel på skjorter, både med farven og designet, men især også kvaliteten som er rigtig vigtigt. Hos Billig-Mode.dk har vi været ude at lede efter mærker, som både er moderigtige i forhold til farve og design, men som også er i god kvalitet. Vores valg faldt på Levi’s, da de producerer fede skjorter i rigtig lækker kvalitet. Du kan købe Levi’s cowboy skjorter til omkring 400-600 kr. på nettet, hvor der både er mulighed for at købe kortærmede- og langærmede skjorter. Kvaliteten vil oftest være 100 % bomuld, men det kan selvfølgelig variere fra skjorte til skjorte.

Her er en lille liste over øvrige mærker, vi kan anbefales udover Levi’s:

  • G-star
  • Selected
  • Jack&Jones
  • Anerkjendt
  • Kronstadt

Cowboy skjorter udsalg

Elsker du også udsalg? Det gør vi hvert fald, og derfor har vi naturligvis været ude at kigge efter udsalg. Resultatet blev at det selvfølgelig er muligt at finde cowboy skjorter på udsalg. Smartguy.dk er en af de forhandlere, som har et rigtig fint udsalg, hvor der bl.a. er Levi’s cowboy skjorter på tilbud.

Hverdag og fest

Der er naturligvis nogle cowboy skjorter, der egner sig bedre til fest end fritid og omvendt. Men generelt er det muligt at benytte en cowboy skjorte både til arbejde og fritid samt til festlige lejligheder. Med en cowboy skjorte får man et smule råt look, hvilket ikke gør stilen alt for fin og stilren ligesom er tilfældet ved andre skjorter. Derudover en cowboy skjorter også rare at have med sydpå, når man gerne vil have bare lidt fint tøj. Skal man sydpå anbefales en kortærmet skjorte, så man ikke dør af varmen.