Babyliss crepjern
4 april, 2015

Crepejern

By Billig-Mode.dk

crepejern tilbud crepejern udsalg billigt crepejern
Det er endnu engang blevet tid til at kigge på et emne indenfor hårpleje. Vi har efterhånden fået mange ønsker fra kvindelige læsere om at skrive en guide om crepejern. Vi har tidligere skrevet om både glattejern, bølgejern og krøllejern, og nu er det til at udgive en aktuel artikel om crepejern. I denne guide skal vi først og fremmest gøre det klart, hvordan og hvorledes du kan få glæde af et crepejern. Derudover præsenterer vi jer for en række produkter, som vi kan anbefale jer at kigge nærmere på. Du kan forvente at blive præsenteret for crepejern fra producenter som HH Simonsen og BabyLiss. Slutteligt har vi lavet en tjekliste, som du kan benytte dig af, når du skal finde det rette crepejern.

tilbud på crepejern

Crepejern er på mode igen

Kigger man på moden for 10-15 år siden, så var det enormt moderne at bruge et crepejern. Efterspørgslen faldt dog drastisk på et tidspunkt, og der har været mange år, hvor crepejernet ikke har været moderne. Dog er moden igen vendt tilbage, og crepejernet er endnu engang blevet et hit blandt unge piger og modne kvinder. Med et crepejern har man en unik mulighed for at style sit hår, præcis som man ønsker det. Crepejern bliver brugt i stor stil blandt stylister i forbindelse med catwalks, ligesom de bliver brugt i de danske hjem. Crepejernet er efterhånden blevet et must-have, ligesom det længe har gjort sig gældende for glatte- og krøllejern.

Det er altså blevet tid til at finde dit crepejern frem fra skuffen eller skabet. Er du endnu ikke ejer af et crepejern, bør du undersøge det store udvalg i butikkerne og på nettet. Længere nede i denne guide kan du blive klogere på, hvordan du kan opnå de bedste resultater med crepejernet.

HH Simonsen crepejern

crepejernPris: 312 kr. (Vejledende pris: 899 kr.)

Forhandler: Nicehair.dk

Det første produkt vi skal kigge på er dette HH Simonsen crepejern, som lige nu kan erhverves til en ekstrem fordelagtig pris. Crepejernet har en vejledende udsalgspris på 899 kr., så der er mulighed for at gøre en formidabel handel. Hvis du er heldig, kan du spare 65 % på et funktionelt crepejern fra en anerkendt producent.

Med dette jern kan du opnå maksimal fylde i håret, uden at du skal bruge en masse tid på at toupere. Med HH Simonsen VS6 crepejern kan du være i gang på under 25 sekunder. Det tager nemlig under et halvt minut at varme jernet op til den maksimale temperatur på 200 grader. Der er dog mulighed for trinløst at justere på temperaturen, så temperaturen passer bedst med netop din hårtype.

Jernet er udstyret med fjerderophængte plader, som sørger for at trykket på håret minimeres. Formålet med dette er at sikre, at dit hår ikke tager mere skade end højst nødvendigt. Ledningen er 3 meter lang og er med pivot funktion, så det undgås, at ledningen bliver snoet.

Opsummeret – Fordele:

  • Giver håret maskimalt fylde
  • Skader håret minimalt
  • 3 meter lang ledning
  • Ledningen bliver ikke snoet (pivot funktion)
  • Keramiske plader

Babyliss crepejern


Babyliss crepjernPris: 
391 kr. (Vejledende pris: 499,95 kr.)

Forhandler: Nicehair.dk

Babyliss er ligeledes en producent, som du bør kende til, hvis du kigger efter et nyt crepejern. Hos forhandleren er der i øjeblikket tilbud på crepejernet fra Babyliss. Du stifter her bekendtskab med Babyliss Pro, som er et top professionelt crepejern, som kan bruges til alle slags hårtyper. Jernet er udstyret med 5 forskellige temperaturtrin, som går fra 120 og op til 200 grader. Det tager kun ganske få sekunder at opvarme dette crepejern, så du hurtigt kan komme i gang med at style dit hår. Crepejernet er designet med specielt metalbelægning, som giver en slidstærk og robust overflade. Dette specielle metal sikrer ligeledes perfekt varmestabilitet og jævn varmefordeling, hvilket er en stor fordel.

Derudover er crepejernet udstyret med en ydre overflade bestående af isolerende beklædning, som er med til at sikre et godt og sikkert greb. Med dette Babyliss Pro crepejern kan du skabe personlige og smukke looks, som vil holde igennem hele dagen og aftenen. Crepejernet er mest egnet til piger og kvinder med halvlangt hår.

Øvrig information:

  • 2,7 meter ledning (drejeledning)
  • Bredde på 60 mm.

Mini crepejern

hh simonsen crepejernPris: 279 kr. (Vejledende pris: 499 kr.)

Forhandler: Billigparfume.dk 

Vi har endnu engang fundet et skarpt tilbud på et crepejern fra HH Simonsen. Hvis du slår til her og nu, kan du spare 44 % på et mini crepejern. Crepejernet er designet, således at stylingeffekten kan opretholdes på nogenlunde samme niveau, som det gør sig gældende for jern i almindelige størrelser. Dette mini jern er egnet til at have med i sportstasken, håndtasken og ikke mindst på rejsen. Det er enormt praktisk, da det fylder minimalt i en taske eller kuffert.

Crepejernet er tilegnet alle de mennesker, som ofte er på farten, dyrker meget sport eller lignende. Go Mini Serien fra HH Simonsen byder på en masse fede produkter, hvor dette crepejern er blandt de største hit.

Crepejernet er udstyret med et håndtag i rubberlook, som giver et optimalt greb. Takket være aluminium-belægning med keramisk teflon behøves du ikke bekymre dig for, om håret pludselig hænger fast i overfladen. Tourmalinsen tilfører ionsk effekt, som gør håret blankt og blødt.

Crepejernet et indstillet til en temperatur på 190 grader, som kan opnås efter 25 sekunders opvarmning. Du har mulighed for at skabe volumen i dit hår, næsten uanset hvor kort eller langt dit hår er. Du får som minimum 2 års garanti på dette crepejern. Dog er der mulighed for at udvide garantien op til 5 år, hvilket skal gøres indenfor 60 dage efter købet.

Valg af crepejern

Skal du købe et crepejern, men er du ikke helt klar over, hvad du skal gå efter? Hvis ja, så kan du med fordel benytte dig af nedenstående liste, hvor vi nævner de vigtigste faktorer.

Opvarmningstiden

Produkterne vi har omtalt i denne guide har haft en opvarmningstid på mellem 5 og 25 sekunder. Det er forskelligt fra kvinde til kvinde, hvor vigtig opvarmningstiden er, men det er ikke desto mindre værd at være opmærksom på. Har du en travl hverdag med fart over feltet, så vil et crepejern med hurtig opvarmningstid være et must-have. Du giver som regel lidt flere penge for et jern med hurtig opvarmningstid, men det vil kunne betale sig for de fleste.

Brugervenlighed

Hvis man køber et crepejern, så er det nødvendigt, at det er nemt at håndtere. Her skal du først og fremmest lægge vægt på håndtaget, som helst skal have et godt greb. Derudover skal det være nem at regulere på temperaturen, hvis det er en mulighed. Hvis du har følsomt hår, vil det f.eks. være fordelagtigt at kunne regulere på varmen. I forhold til brugervenlighed kan det ligeledes være en fordel at købe et crepejern med en lang ledning, da det sikrer fleksibilitet.

Garanti

Når du køber et crepejern, kan du som regel forvente, at garantien varer i 2 år. Dog er der enkelte crepejern, hvor forhandleren / producenten giver op til 5 års garanti. Det er f.eks. muligt ved køb af et HH Simonsen crepejern. En udvidet garantiperiode er et kvalitetsstempel i sig selv, og det kan ofte være en god idé at købe et crepejern med 3-5 års garanti.

Undgå at anvende jernet på vådt hår

Hvis dit hår er vådt eller blot fugtigt, så vil det ikke være en god idé at anvende et crepejern. Vælger du at bruge crepejernet trods vådt hår, så kan du risikere at opleve store skader på dit hår. Vores anbefaling er derfor, at du sørger for, at dit hår er helt tørt før brug af crepejernet. Hvis du ikke før har anvendt et crepejern, kan det være en idé at kigge på den medfølgende manual. Hvis man ikke har hundrede procent styr på, hvordan man bruger jernet, kan det nemt få alvorlige konsekvenser for håret.

Køb crepejern på nettet

Som udgangspunkt vil vi anbefale alle at handle crepejern på nettet, hvor man vil blive mødt af et stort udvalg. Wupti og Nicehair.dk er blot eksempler på to webshops, som vi har gode erfaringer med. Hos disse forhandlere kan du købe et billigt crepejern, hvor der samtidig er prioriteret kvalitet og funktionalitet.