cykelhjelm
18 november, 2015

Cykelhjelme kan godt være trendy

By Billig-Mode.dk

cykelhjelm

Cykelhjelme er ikke et emne, som vi normalt kommer ind på her på bloggen. Dog har vi en stor interesse i at sætte fokus på, at det godt kan være trendy at bruge cykelhjelm i trafikken. Blogindlægget er henvendt til både mænd og kvinder i alle aldre, som har gjort sig overvejelser omkring at investere i en ny, sikker og ikke mindst moderne cykelhjelm. Vi har besøgt eCykelhjelm.dk, hvor vi har kigget nærmere på trenden inden for cykelhjelme.

Cykelhjelme til børn

cykelhjelme til børn

Uanset om man er voksen eller barn, vil det være yderst fordelagtigt at bruge en cykelhjelm, når man er ude i trafikken. Det er en realitet, at børn generelt er mere usikre i trafikken, hvilket generelt fører til flere styrt og uheldigt. Derfor er det et must, at dit barn altid bærer cykelhjelm, når han / hun bevæger sig ud på cyklen. I den forbindelse har forældre et stort ansvar, da de skal sørge for at købe en god, komfortabel og sikker cykelhjelm til barnet. Man kan efterhånden købe cykelhjelme til børn, som er prydet med alle tænkelige motiver. Der findes typisk både pige- og drengeudgaver, hvor der er mange farver at vælge mellem.

Cykelhjelme til kvinder

cykelhjelme til kvinder

Inden for cykelhjelme til kvinder er udvalget også enormt. Der er rig mulighed for at købe en flot, feminin og samtidig sikker cykelhjelm. Kvinder har tidligere haft en tendens til at mene, at cykehjelme var klodsede og ødelagde frisuren. Den holdning er dog stille og roligt forsvundet i takt med, at der er blevet designet, udviklet og fremstillet mange flotte og feminine cykelhjelme. Derudover er der kommet øget fokus på, hvor galt det kan gå, hvis man fravælger cykelhjelmen. Vi kan f.eks. anbefale en Abus cykelhjelm, som kan købes med indbygget LED-lys.

Cykelhjelme til mænd

cykelhjelme til mænd

Sidst, men ikke mindst er der naturligvis også mulighed for at købe trendy cykelhjelme til mænd. Der findes mange flotte og maskuline cykelhjelme til herre. Der findes cykelhjelme til enhver mand – lige fra skateren til forretningsmanden. Det er derfor muligt at købe en cykelhjelm, som passer til sin individuelle stil. Såfremt man gerne vil fremstå som en fornuftig, maskulin og trendy mand, så bør man ikke fravælge cykelhjelmen.

Tip: Vælg altid en cykelhjelm med det anerkendte CE-certifikat

image006-1