Danefæ flyverdragt
22 oktober, 2013

Danefæ flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Danefæ flyverdragt

I tiden har vi meget fokus på flyverdragter, da årstiden gør det til et oplagt emnevalg. Indenfor den seneste tid har vi lavet en stor test af flyverdragter og skrevet om bl.a. Minymo flyverdragter. Nu er tiden kommet til Danefæ flyverdragter, hvor vi vil offentligtgøre vores test af Danefæ flyverdragter, have fokus på diverse tilbud og udsalg, produktanmeldelse af specifikke flyverdragter og meget mere. Er du udkig efter en Danefæ flyverdragt til dit barn, så vil denne artikel uden tvivl være relevant for dig.

ForhandlerDanefæ flyverdragterLæs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har et bredt udvalg af Danefæ flyverdragter i en lang række flotte farver fra kun 799,95 kr. Kids-World har desuden fri fragt på alle ordrer leveret i Danmark samt hurtig levering i løbet af 1-2 hverdage.

 

 

Danefæ flyverdragt test

Rigtig mange af vores læsere har efterspurgt en test af Danefæ flyverdragter. Derfor har vi nu valgt at lave en test af en klassisk Danefæ flyverdragt, hvor der vil være fokus på kvalitet, pris, vandtæthed, åndbarhed og design / pasform. Vi vil bedømme hver enkelt punkt med et antal stjerner, som går fra 1 til 5, hvor 5 er det bedste.

Kvalitet – ★★★★

Kvaliteten har jeg bedømt til at være 4 ud af 5. Det er begrundet ud fra at Danefæ flyverdragter kun oplever en minimal farveændring ved vask. Selve pasformen forbliver den samme, og der er kun ganske få løse tråde. Samlet set kan man ikke se den store forskel på en Danefæ flyverdragt før- og efter vask. Flyverdragten forbliver desuden lige så fyldig som før vask, så er det meget positivt. Udover den minimale farveændring, så er der ikke andet negativt at sige om kvaliteten for Danefæ flyverdragter.

Åndbarhed –  ★★★★

Her på Billig-Mode.dk anbefaler vi til hver en tid at man går efter flyverdragter med en åndbarhed på mindst 5000 mm. En klassisk Danefæ flyverdragt er testet til en åndbarhed på 8000 mm, hvilket er meget imponerende. Af denne grund har Danefæ naturligvis fået topkarakter for åndbarhed.

Vandsøjletryk – ★★★★

Ligesom det gælder for åndbarhed, så anbefaler vi ligeledes at man går efter en flyverdragt, der kan tåle et vandsøjletryk på min. 5000 mm. De fleste flyverdragter fra Dænefæ kan tåle til et vandsøjletryk på 8000 mm, som er mere end optimalt.

Design / pasform –  ★★★Stjerne

Pasformen vil jeg vurdere som forholdsvis kort samtidig med at flyverdragten er rimelig tyk. Danefæ flyverdragter er nemme at tage af og på med lynlås. Danefæ flyverdragter vejer ikke så meget, men på trods af det er de utroligt varme pga. den gode kvalitet. Derudover har flyverdragter fra Danefæ oftest en stor aftagelig hætte. Derudover har deres flyverdragter reflekser, så dit barn kan bevæge sig trygt rundt i trafikken. Rent udseendesmæssigt er der tale om topmoderne flyverdragter, som vil klæde ethvert barn. Derfor har jeg valgt at give design / pasform 4,5 ud af 5 mulige stjerner.

Samlet bedømmelse – ★★★★Stjerne

Samlet set vil jeg give Danefæ flyverdragter 4,5 stjerner. Jeg vil specielt rose Danefæ for deres imponerende åndbarhed / vandsøjletryk samt den gode kvalitet. Det lille minus ved Danefæ flyverdragter er at de er forholdvis dyre, men der er samtidig ingen tvivl om, at man får kvalitet for pengene. Konklusionen er at det uden tvivl kan anbefales at købe en Danefæ flyverdragt, for det er en rigtig god investering.

Danefæ flyverdragt

Testvinder

Danefæ flyverdragt

I forbindelse med vores test af Danefæ flyverdragter, har vi naturligvis kigget på rigtig mange forskellige flyverdragter. Ikke nok med at vi gerne ville lave en test af deres flyverdragter, så har vi også valgt at kåre en testvinder. Flyverdragten som har vundet vores pris som den bedste Danefæ flyverdragt kan du se ovenfor.

Flyverdragten er grøn med marineblå- og mørkegrønne striber. Der er tale om de mest anvendte drengefarver, hvilket gør det tydeligt at flyverdragten er mest henvendt til drenge. Danefæ flyverdragten er med både lynlås- og velcrolukning fortil. Selvom man ikke skulle tro det, så er denne flyverdragt på ingen måde tung, samtidig med at den er fyldig og varm. Af andre detaljer kan der nævnes at der er en aftagelig hætte og en række praktiske reflekser. Denne Danefæ flyverdragt har lækkert foer over det hele – også ved numsen. Ved ærmer og ben er der glat nylon, hvilket gør flyverdragten rigtig nem at tage af og på.

Inderstoffet består af 100 % polyester, mens yderstoffet består af 100 % nylon.

Modellen hedder “Groenland Suit” og koster 1199,95 kr.

Danefæ flyverdragt

Tilbud

Når man skal købe forholdsvis dyrt mærketøj, er det altid rart, hvis man kan finde nogle gode tilbud. Derfor er det ikke altid en fordel at købe en Danefæ flyverdragt hos den første shop man besøger. Stort set hver eneste gang er det muligt at finde flyverdragten billigere et andet sted. Forhandleren som vi har valgt at linke til i artiklen, vurderer jeg som den billigste forhandler på nettet. Hvis man gerne vil købe Danefæ flyverdragter, men synes at de er en anelse for dyre, så bør man holde ekstra godt øje med de mange tilbud, der florerer på nettet. Oftest vil det være muligt at spare op til 15-25 %, hvilket går hen og bliver flere hundrede kroner. Såfremt du kender til en specifik butik / shop med gode tilbud på Danefæ flyverdragter, så skal du være mere end velkommen til at smide en kommentar nedenfor.

Danefæs officielle hjemmeside kan besøges på følgende link: http://danefae.dk/