1 februar, 2014

Danefæ vinterjakke dame

By Billig-Mode.dk

Danefæ vinterjakker damer tilbud

Vi har før skrevet om Danefæ vinterjakker her på bloggen, men dengang handlede det om vinterjakker til børn. Denne gang er det damernes tur, for selvfølgelig kan man også købe Danefæ vinterjakker til damer. Vi kigger på hvilke forskellige modeller, som du kan vælge mellem, bl.a. Lene, Terry og Else:

ForhandlerDanefæ vinterjakkeLæs mere / Gå til forhandler
Slå til nu og spar op til 30 % på Danefæ vinterjakker til damer hos denne forhandler.

Danefæ Else vinterjakke

Danefæ Else vinterjakke

 

Modellen som du ser ovenfor hedder Else og er uden tvivl en af de mest populære Danefæ vinterjakker til kvinder. Det er en rigtig lækker jakke både design- og kvalitetsmæssigt. Længden er forholdsvis lang, mens jakken også er forholdsvis bred forneden. Jakken er med lynlås fortil og store hvide knapper. Danefæ else vinterjakke har desuden to store sidelommer med knappelukning. Her skulle du være plads til lidt af hvert, f.eks. mobil, nøgler og pung. Det kan være svært at se, men jakken har også en praktisk hætte.

Danefæ Else vinterjakke er testet til et vandsøjletryk og åndbarhed på hver 5000 mm. Derudover er sømmene tappet, og jakken er 100 % vindtæt. Kvaliteten er 100 % nylon, hvilket er et ganske fint materiale til en vinterjakke. Stilmæssigt er det en jakke, som næppe går af mode de første mange år. Hvis du synes sort er en smule for kedelig, så kan du også købe Danefæ else vinterjakke i pink. Jakken kan både tåle en tur i tørretumbler og vask ved 40 grader, men det anbefales, at man gør det sjældent som muligt.

Hvis du ligesom mig er vild med denne Danefæ vinterjakker til damer, kan du købe den for 1049,75 kr. hos Smartgirl. Førprisen var 1499,75 kr., så det er et temmelig godt tilbud.

Danefæ Lisa vinterjakke

Danefæ Lisa vinterjakke

 

Den næste Danefæ vinterjakke til damer vi skal kigge på er denne model ved navn “Lisa”. Sammenligner vi med Danefæ “Else”, så er denne betydelig kortere i længden. Hvis du synes, at den forrige jakke var lidt for lang, vil denne nok være mere passende for dig. Jakken er grå med hvide prikker og et kreativt mønster i hætten, som du kan se på billedet. Jakken kan både lukkes med lynlås og knapper fortil. På den måde er jakken bedre isoleret, og den er bedre til at holde kulden væk. Danefæ Lisa vinterjakke er testet til et vandsøjletryk på 5000 mm, hvilket er godkendt.

Det er ikke den tykkeste Danefæ vinterjakke til kvinder, men den er alligevel varm nok i langt de fleste vinterdage. Et stort plus ved denne jakke er, at den er åndbar, så du ikke føler dig helt indelukket bag jakken. Kvaliteten er 100 % polyester. Der er en god hætte på jakken, som kan tages af efter behov.

Prisen for Danefæ Lisa vinterjakke er 979,75 kr. hos Smargirl (Førpris: 1399,75 kr.)

Danefæ vinterjakke damer udsalg

Danefæ vinterjakker damer tilbud

Da jeg var på nettet og kigge efter Danefæ vinterjakker til damer faldt jeg over et meget attraktivt udsalg med Danefæ tøj. Udsalget foregår hos Smartgirl.dk, hvor de lige nu har 30 % på alle deres vinterjakker fra Danefæ. Ovenfor har jeg udvalgt tre Danefæ vinterjakker, som du kan spare 30 % på. Jeg vil mene, at det er nogle meget attraktive tilbud, da man sjældent finder Danefæ vinterjakker på tilbud. Du har mulighed for at spare 400-500 kr. på de fleste Danefæ jakker, hvis du er hurtig.

Danefæ vinterjakker top 5:

  1. Lene
  2. Terry
  3. Else
  4. Kirstine
  5. Lisa

Andre produkter fra Danefæ: