Daniel Wellingtom ure
24 september, 2014

Daniel Wellington ure

By Billig-Mode.dk

Daniel Wellington

For få måneder siden udgav vi en artikel om herreure, som faldt i god jord hos vores mandelige læsere. Derfor har vi besluttet os for at skrive endnu en artikel om herreure. Vi har udvalgt urmærke, Daniel Wellington, som vi skal kigge meget nærmere på i dette indlæg. Du kan forvente at blive klogere på producenten, blive præsenteret for nogle af deres ure og ikke mindst blive henvist til en forhandler med skarpe priser.

Om Daniel Wellington

Filip Tysander er grundlæggeren af mærket, som blev inspireret af Daniel Wellington til at begynde og producere og designe ure. Fra starten af har der været fokus på, at designet skal være simpelt og minimalistisk. Ligeledes er Nato remme også blevet inkorporeret i urernes design med inspiration fra netop Daniel Wellington. Brandet er i dag kendt over hele verden for deres enkle og moderne ure, som kan bruges til stort set alle anledninger.

Daniel Wellington urerne til mænd har alle en diameter på 40 mm. og en tykkelse på 6 mm. Køber du på nettet, har du 14 dages returret og 2 års reklamationsret. Daniel Wellington ure vil i de fleste tilfælde befinde sig i prisklassen 1200-1500 kr.

Stilfulde ure

Vi har udvalgt et ur fra Daniel Wellington, som vil kigge nærmere på

Daniel Wellingtom ureModel: Oxford Rosa

Pris: 1195 kr.

Forhandler: Watchmen.dk

Vi ser på et stilrent ur i farven rosa guld. Urskiven er hvid, mens selve uret er fremstillet i stål. Uret er monteret med den velkendte Nato rem i farverne blå og rød.

Hvis du får brug for det, har du mulighed for at skifte remmen på uret. Uret er ikke designet til at komme i forbindelse med vand, men det kan holde til et tryk på 3 ATM. I skrivende stund er der kun 2 stk. ure på lager i denne model. Efterspørger du en specifik model, så vil det typisk være muligt at finde en løsning ved at kontakte forhandleren.

 

 

Materialer:

Rem: Nylon polymer

Glas: Mineralglas

Ligesom det gør sig gældende for de øvrige Daniel Wellington ure, medfølger der en elegant æske, som enten kan bruges som opbevaring eller til gave.

OBS: Denne artikel er sponsoreret