Tøj shopping
6 marts, 2017

Modebevidste danskere foretrækker dansk kvalitet og design

By Billig-Mode.dk

Det er svært at komme uden om, at vi danskere generelt er glade for at støtte nationale virksomheder inden for forskellige erhverv. Det gælder ikke mindst inden for tøj og mode, hvor de danske virksomheder gør det fænomenalt. Der bliver løbende lanceret nye danske brands, som er klar til at tage såvel hjemmemarkedet som udenlandske markeder med storm.

Dansk kvalitet slår aldrig fejl

Det er langt fra en tilfældighed, at både danske og udenlandske forbrugere sætter pris på at købe varer, der er designet og fremstillet på en dansk fabrik. Dansk kvalitet slår aldrig fejl, hvorfor modebevidste danskere er villige til at betale lidt ekstra for høj kvalitet.

Basic Apparel er et eksempel på et dansk brand, som har succes med at forhandle kvalitetstøj til modebevidste kvinder.

Det skandinaviske udtryk skaber begejstring i hele verden

Det skandinaviske udtryk er ikke blot populært blandt danskere, men også blandt forbrugere fra resten af verden. Det er med til at forklare, hvorfor danske tøjproducenter ofte får succes, når de vælger at gå ind på udenlandske markeder. Det er meget sandsynligt, at vi i fremtiden vil opleve, at flere og flere danske tøjbrands bliver populære i udlandet.

Vi kan i den grad tillade os at være stolte over de mange danske brands, som har gjort sig positivt bemærket på den internationale modescene. Det har ikke mindst været med til at sætte vores elskede land på verdenskortet.

Kvalitet og design er blevet vigtigere end pris

Dansk kvalitet og dansk design er sjældent billigt, men det har tilsyneladende ikke haft indflydelse på succesraten. I dag er der en tendens til, at kvalitet og design bliver prioriteret højere end pris. Modebevidste forbrugere kigger fortsat på prisen, men det er ikke længere den vigtigste faktor.

Vil du også støtte op om de mange nationale virksomheder, så skal du købe tøj, sko og accessories fra nogle af de mange danske brands.

image006-1