Danske bookmakers vinder terræn

Danske bookmakers vinder terræn på spilmarkedet, og der er der flere gode grunde til. Vil man vinde penge på online spil, så kan man vælge mellem utallige bookmakers i både ind- og udland. På trods af de mange udenlandske udbydere, foretrækker de fleste danskere alligevel en dansk udbyder.

bookmakers

Stigende interesse for danske spiludbydere

Det står helt klart, at danskerne i stigende grad vælger en dansk bookmaker, når der skal spilles om penge. Den stigende interesse kan skyldes flere forskellige grunde, der bl.a. omfatter følgende:

  1. Dansk licens = danske vilkår – Skal man spille om penge på nettet, skal det naturligvis ske under ordnede forhold. I den anledning kan man gøre sig selv en tjeneste ved at vælge en bookmaker, som har fået tildelt dansk spillelicens. Dansk licens sikrer dig, at alt foregår under ordnede vilkår, hvilket giver dig den højeste sikkerhed.
  2. Skattefrie gevinster – Spiller man om penge hos en dansk spiludbyder, kan man glæde sig over skattefrie gevinster. Skulle du være så heldig at vinde en større eller mindre gevinst, skal du ikke bekymre dig for hverken skatter eller afgifter. Vælger du derimod en udenlandsk forhandler, skal du være indstillet på at blive beskattet af eventuelle gevinster.
  3. Dansk support – Har du brug for hjælp, vil det være en fordel, hvis du kan tale med en dansk servicemedarbejder. Således kan du nemt og hurtigt få svar på dine ubesvarede spørgsmål.

Selvom der er stigende interesse for danske spiludbydere, er der naturligvis også mange danskere, som spiller om penge hos udenlandske spiludbydere. I sidste ende er det kun dig, som skal beslutte, hvilke bookmakers du vil spille hos. Skal du vælge den helt rette spiludbyder, så kan du have fokus på flere forskellige faktorer. Spiludvalg, udbetalingstid og support er blot nogle af de kriterier, som du kan stille til spiludbyderne på markedet. Er du klar til at vinde penge allerede i dag, så kan du med fordel oprette en spilkonto hos en af de mange udbydere på markedet.

image006 (1)