day birger et mikkelsen tasker
1 september, 2014

Day Birger Et Mikkelsen taske

By Billig-Mode.dk

Er du på udkig efter en Day Birger Et Mikkelsen taske, så kan du med fordel starte ud med at læse denne guide. De danske kvinder er tilsyneladende vilde med billige tasker i høj kvalitet. I de seneste par år er det nærmest blevet et must-have at eje en Day Birger taske, og det er ikke uden grund. I denne artikel skal vi kigge på, hvad der karakteriserer Day Birger Et Mikkelsen og selvfølgelig se nærmere på en masse lækre tasker.

Day Birger Et Mikkelsen

Day Birger Et Mikkelsen

Day Birger Et Mikkelsen er et brand skabt af Keld Mikkelsen. Idéen var at kombinere eksotiske, smukke oplevelser fra hans egne rejse og kombinere det med skandinavisk design. Det har resulteret i en luksuriøs blanding af klassikere og unikke detaljer. DAY produkter er kendt for at være moderne, udtrykt på en elegant måde. Day Birger har eksisteret siden 1997 og er med tiden blevet en global virksomhed, som sælger varer til over 25 lande. På verdensplan bliver deres produkter solgt i flere end tusind forskellige butikker.

På trods af at der er tale om et stort internationalt brand, fokuseres der fortsat på det personlige. Keld samarbejder med sin livspartner, Marianne, som fungerer som chefdesigner i virksomheden. Inspiration bag 2ND Day er deres datter, Amalie.

Læs også: Decadent tasker

Day Birger Et Mikkelsen tasker

day birger et mikkelsen taskeModel: GWENETH

Pris: 299 kr.

Forhandler: Zalando.dk

GWENETH er en vaskeægte klassiker indenfor Day Birger Et Mikkelsen tasker. Den er kategoriseret som en shopping bag, som dog også kan bruges til en lang række andre formål. Denne Day Birger Et Mikkelsen taske har et rummeligt indvendigt rum, hvor  du kan have plads til lidt af hvert.

Den lukkes med lynlås og måler 56 x 42 x 13 cm. (længde / højde / vidde)

Det skal desuden nævnes, at tasken også kan købes i beige og pink. Der er dog ingen tvivl om, at den sorte model er den mest populære. Der er i øjeblikket 3 bedømmelser af produktet, som har givet en samlet vurdering på 5 ud af 5 stjerner. Tidligere kunderne skriver bl.a., at det er en taske til alt muligt, mens en anden kunde skriver, at den både er god til overnatning og som håndbagage.

 

Læs også: Adax tasker

 

day birger et mikkelsen taskerModel: Kosmetiktaske

Pris: 249 kr.

Forhandler: Zalando.dk

I en lidt anden kategori har vi kigget på en Day Birger Et Mikkelsen kosmetiktaske i sort, som kan købes til en fordelagtig pris. Det er en taske fra den nyeste kollektion, således at du måske blive den første ejer af tasken i din venindekreds.

Den har følgende mål: 23 x 14 x 10 cm. (længde / højde / vidde)

 

Kilde: http://www.day.dk/dk/da