De bedste baby shower-gaver
4 august, 2019

De bedste baby shower-gaver

By Steflinkmester

Er dine bedste veninde i lykkelige omstændigheder? Så kan du nok snart forvente at finde en pastelfarvet invitation med en stork på i din postkasse.

Baby Showers kan være en hyggelig måde at fejre det kommende, nye liv. Som gæst får man lov til at se skanningsbilleder, listen med favoritnavnene og i det hele taget få gode samtaler om drømme og forventninger for forældreskabet og hygge sig med de vordende forældre, inden det hele går løs med bleskiftning, afbrudt søvn og lidt tid til venner.

Og så er det også til Baby Shower, at dine evner som gavegiver bliver sat gevaldigt på prøve. For hvad giver man lige til en, der endnu ikke er født? Vi har samlet en række lækre og brugbare gaver til Baby Shower, der uden tvivl vil falde i god jord hos de fleste vordende mødre. Så kan du ellers bare læne dig tilbage og glæde dig til at fejre det store, der snart skal ske.

Forkælelse til den nybagte mor

Når du skal finde den perfekte gave til veninden, der snart skal være mor, så kan det være en god idé at tænke på, hvad der kunne være lækkert for hende. Som gravid føler man ofte ubehag i kroppen, særligt i slutningen af graviditeten.

En lækker kropscreme, en bodyscrub eller en lækker morgenkåbe kan være med til at male hverdagen med lidt luksus og velvære for hende. Du kan også finde noget fint sengetøj, brugbart tilbehør til badeværelset så som badevægte og tandbørsteholdere  – eller sjove nipsting og brugskunst til hjemmet.

Brug fantasien og tænk i gaver til din veninde frem for til baby. I hvert fald lidt endnu. For lige nu er det din veninde, der kan blive glædeligt overrasket og hende, der skal have det godt og behageligt – for så har baby det også godt. En lækker gave til den kommende mor er med andre ord også en gave til det ufødte barn.

Gaver til hele familien

Du kan også overveje, om du kan finde noget til hele familien? På den måde får baby måske også glæde af gaven fremover. Fx kan du på zederkof.dk finde alt lige fra barnestole til varmelamper og senge til alle familiens medlemmer.

Du kan også få tøj og fodtøj, køkkenudstyr eller en grill, som hele familien kan hygge sig med sammen. Tænk over, hvad familiens medlemmer godt kan lide at lave og find så noget, der kan booste fællesskabet.

Når baby først har meldt sin ankomst, kan det være svært at få tid til det hele. Derfor kan du give en fantastisk Baby Shower-gave ved at give din veninde noget, hun kan lave sammen med sin familie. Afhængig af din pengepung kan du overveje forskellige spaophold, restaurantbesøg eller måske en tur i Tivoli med candyfloss og sodavand?

Det er dig, der ved, hvad din veninde vil blive mest glad for. Så hav det i baghovedet, når du køber gave. Og tilføj så eventuelt en lille ekstra ting til baby.