Trendy forretningsmand
16 juni, 2019

De seneste trends inden for herreure

By Billig-Mode.dk

Et flot ur kan i sandhed være med til at gøre et outfit til noget ganske særligt. I dag findes der rigtig mange forskellige modeller og stile inden for herreure, hvilket giver anledning til spændende og stilfulde trends, når det kommer til herremode. Hvis du kunne tænke dig at vide mere om, hvilke trends der i øjeblikket dominerer det danske modebillede, så kan vi helt sikkert hjælpe dig godt på vej. Hvis du selv er på udkig efter et flot herreur, så finder du fantastiske ure hos ditur.dk til mænd.

Den klassiske og minimalistiske stil

En trend, som modebilledet altid vil holde fast i, er naturligvis den klassiske og minimalistiske stil. Denne stil byder på ure af simple og stilfulde materialer og detaljer. Der er ikke så meget flower power over denne type af ure, men de er til gengæld enkle og stærke i deres design. Inden for denne kategori af ure finder du materialer som læder og stål. Hvad angår urskiver, så arbejder man her med de enkle og rene urskiver i neutrale farver og uden for mange ekstra funktioner.

Den farverige og moderne stil

En anden trend inden for herreure er den farverige stil. Her er der tale om ure, der har urskiver i forskellige farver, og som oftest står i stærk kontrast til selve urremmen. Denne type af ure er lavet for at blive set af omverdenen, og de kan være med til at sætte et unikt præg på et outfit. Disse ure har som regel flere små urskiver i én eller tillader at kigge ned til selve urværket. Farverige herreure er for dem, der gerne vil skille sig ud fra mængden med et flot og farverigt ur.

Den sportslige og praktiske stil

Den sidste trend, der i øjeblikket dominerer herremoden, er den sportslige og praktiske stil. Dette giver sig også til udtryk ved herreurene, der bliver fremstillet i praktiske materialer som for eksempel velcro eller andre vandafvisende materialer. Et praktisk herreur skal kunne tåle vand og ikke mindst at komme med på løbe- eller cykelturen ude i det fri. Det praktiske ur er for dem, der går op i deres træning og sundhed, og som elsker at komme ud i det fri. Et sportsligt ur vil også kunne måle dine løbepas i tid og dermed være en kæmpe hjælp for dig, når du er ude og træne. Et ur som dette kan gå til mange forskellige outfits og bruges i rigtig mange praktiske sammenhænge.