decadent taske
23 august, 2014

Decadent tasker

By Billig-Mode.dk

decadent taske decadent decadent tasker
Der har længe været ønsket en guide om Decadent tasker, og nu er den så klar. Vi har fundet en masse lækre tasker fra Decadent, som vi glæder os til at præsentere for jer. Før vi vil kigge på de udvalgte tasker, vil vi først komme med en kort virksomhedsbeskrivelse. For hvad er historien egentlig bag Decadent, og hvad gør deres tasker så specielle? Det kan du finde ud af i det følgende afsnit.

udsalg decadent tasker

Viden om Decadent

Decadent er en dansk virksomhed, som blev grundlagt i København i 2005. Ejeren og den kreative direktør hedder Karina Mundt Holst. Med mange års erfaring indenfor modebranchen, valgte hun at grundlægge mærket, Decadent med inspiration i tasker fra 1970’erne. Inspirationen opstod oprindeligt fra hendes mor taske, som blev redesignet til modellen “Working Bag One Pocket”. Virksomheden blev startet for bunden og er i dag en af de mest velkendte taskemærker i Danmark.

I dag består teamet af både danske- og udenlandske agenter, som har en enorm passion for Decadent.

Læs også: Adax tasker

Decadent taske

Vi formoder, at du er landet på denne artikel, da du leder efter en Decadent taske. Derfor vil vi gerne give dig en masse inspiration, så du kan finde den helt rette taske.

decadent_568_box_bag_blackPris: 3400 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Box Bag er en af de klassiske modeller fra Decadent, som er et stort hit blandt moderigtige kvinder. Det er en rummelig taske med praktiske rum og lommer, så der er plads til lidt af hvert. Denne taske har både korte hanke og en crossover strop, så du kan bære den på den måde, der passer dig bedst.

 

Ligesom det gør sig gældende for de øvrige Decadent tasker, er denne model naturligvis også lavet af 100 % læder.

 

 

decadent_514_soft_bag_with_zipper_black_aPris: 3200 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Her ser vi en sort skuldertaske med lynlås, som er i gennemfarvet læder på overfladen. Kigger man indvendigt er der en stor lomme, en sidelomme med lynlås på ydersiden og en praktisk mobillomme. Tasken har både en kort skulderrem og en lang-, aftagelig rem, som giver mulighed for enten at bære tasken på skulderen, på underarmen, i hånden eller som cross over.

Alt i alt er det en taske, der er perfekt til hverdagsbrug. Ligeledes kan den bruges til festlige arrangementer, da det er en meget stilren taske.

 

 

 

 

decadent tasker tilbudPris: 3200 kr.

Forhandler: Magasin.dk

“Big Shopper” er en af de absolut mest sælgende og mest velkendte Decadent tasker. Den er i gennemfarvet skind og er ekstra overfladefarvet. Den har to indvendige lommer og en lomme til smartphone. Hankene på tasken er lange nok til at bære tasken på underarmen, i hånden eller skulderen. Denne Big Shopper er velegnet til kvinder i alle aldre.

Når tasken stilles på gulvet bevares den flotte pasform. Den er perfekt til både hverdag og arbejde.

 

 

 

 

Decadent tasker udsalg

Man skal under normale omstændigheder ikke forvente, at man kan finde et udsalg med Decadent tasker. Magasins webshop byder dog på en række gode tilbud, som er værd at kigge nærmere på. Nedenfor præsenterer vi dig for en af deres gode tilbud i øjeblikket

decadent tasker udsalgFør pris: 900 kr.

Ny pris: 630 kr.

Forhandler: Magasin.dk

Her ser du et skarpt tilbud på Decadent make-up med en besparelse på 230 kr. Der er med høj sandsynlig tale om et restparti, så det gælder om at være hurtig. Der er foring indeni og en indvendig lynlåslomme. Denne lige taske har en strop, men den kan også bruges som clutch.

Farven er “Dust Green”.

Officielle hjemmeside: http://decadentcopenhagen.dk/