28 september, 2016

Den perfekte venindeaften: Mode, is og hygge

By Billig-Mode.dk

Opskriften på den perfekte venindeaften inkluderer mode, is og hygge. Skal du planlægge en perfekt tøseaften for dig og dine veninder, så bør du tænke planlægningen ned i detaljer. I artiklen kan du få inspiration til at planlægge en aften, som du og dine veninder vil kunne tænke tilbage på i lang tid – med et smil på læben selvfølgelig.

Besøg af Hjem IS

Der er intet mere fantastisk end at få besøg af Hjem IS. Det er de færreste mennesker, som ikke kan lide lyden af den skønne isbil, som kommer på besøg. Skal I forkæle jeres søde tand til jeres venindeaften, så kan I med fordel købe lækkerier fra Hjem IS. I dag kan man ikke kun købe is, men også frozen youghurt, som er blevet ekstremt populært. Vil man have en let og kalorielet dessert, så vil frozen yoghurt være mere end oplagt. Du kan bl.a. købe frossen yoghurt med jordbærsmag og mangosmag.

Hjem IS

Iklæd jer moderigtigt tøj og gå catwalk for hinanden

Piger og mode er to begreber, der helt naturligt går hånd i hånd. Skal du planlægge jeres næste venindeaften, kan du f.eks. planlægge, at I skal iklæde jer moderigtigt tøj og gå catwalk for hinanden. Går du og dine veninder med en modeldrøm indeni, så kan I udfolde jeres drøm for én aften. I den anledning vil det også være oplagt at eksperimentere med forskellige frisure og make-up. Formår I at leve jer ind i det, kan I med sikkerhed få en masse sjove timer til at gå.

I skal dog være forsigtige, hvis I skal nyde frozen yogurt samtidig med, at I går catwalk for hinanden. Undgår I at gøre de to ting på samme tid, så kan I skåne jeres tøj for uønskede pletter. Skal man sætte prikken over i’et på en perfekt aften, så kan med fordel sætte noget behageligt musik på computeren og måske slutte af med at se en god film.

image006 (1)