Depeche bælter
12 april, 2014

Depeche bælter

By Billig-Mode.dk

Depeche

ForhandlerDepeche bælterLæs mere / Gå til forhandler
Carriealong.dk har alt indenfor Depeche bælter til kvinder. Samtlige bælter er håndlavet i Italien, og der er kun brugt de absolut bedste materialer. Priserne ligger fra 349 kr. og opefter.

Der er blevet udgivet flere end 300 artikler, men emnet har aldrig været bælter. Derfor har vi valgt at Depeche bælter skal være den første i denne kategori. I fremtiden forventer vi at udgive flere artikler omhandlende bælter, hvor vi vil skrive om nogle af de mest populære brands. Hvad er Depeche for et mærke, hvilken stil har deres bælter, hvor kan man købe dem , og hvor meget koster et Depeche bælte? Så svar på disse spørgsmål og mange andre i dette indlæg.

Om Depeche

Hvad ved du om Depeche, udover at de producerer bælter? Det er de færreste der ved, at Depeche er et dansk mærke, der har eksisteret siden 1999. Depeche er nemlig fransk og betyder direkte oversat “nyhed”. Det er næppe en tilfældighed, at de har valgt netop det navn, da Depeche altid er de første med de nye modetrends.

Det må lige nu betegnes som en af de førende mærker indenfor bælter til kvinder. Hovedbasen ligger i 1999, hvor det konstant arbejdes på nye kollektion, nye strategier og generelt arbejdes på at gøre udvikle Depeche på alle parametre. Udover bælter producerer Depeche også tasker, punge, cluthes m.v. De er kendt for deres accesories i ægte skind, som er i meget høj kvalitet og designmæssigt i sin helt egen klasse.

Designmæssigt er Depeche kendt for at køre en meget enkel stil, hvor der også er fokus på feminine detaljer. Deres produkter har ganske få detaljer, men de få detaljer er netop med til at købe Depeche til noget specielt. Depeche accesories sælger bedst i Danmark, men forhandles også i stor stil i både Tyskland, Norge og Sverige.

Kunne du tænke dig at vide mere om Depeche og deres produkter, vil jeg anbefale dig at besøge deres hjemmeside: http://www.depeche.eu/

 

Depeche bælter – Derfor er de populære

Skal man sige noget generelt om Depeche bælter, så er de alle sammen håndlavet i Italien. Der er altså ikke tale om billig produktion i Kina eller et andet sted i Asien, men der er derimod brugt materialer i meget høj kvalitet. Designmæssigt kan det være svært at sige noget generelt om bælterne, da det er meget forskelligt fra bælte til bælte. Der er mange huller i Depeche bælter, så det vil kunne passe til langt de fleste. Man skal ofte lave ekstra huller i et bælte, men det kommer man næppe til med et Depeche bælte.

Køber du et bælte i en fysisk butik, så prøv altid produktet inden køb og find den rette størrelse. Er du typen, der handler på nettet, så følg forhandlerens størrelsesguide. Man kan naturligvis både blive tykkere eller tyndere efter købet, hvor det vil være gavnligt med de mange huller i bæltet.

Leder man bare efter et traditionelt bælte i sort, så er Depeche ikke det rette mærke. Er man derimod ude efter et moderigtigt bælte med flotte motiver og detaljer, så er et Depeche bælte et rigtig godt valg. For at bringe lidt mere perspektiv over det vil vi prøve at kigge på lidt forskellige bælter fra det danske mærke

Depeche bælter

Ved første øjekast ligner det bare et helt almindelige sort bælte, men det er det ikke. Bæltet har en fin skinnende overflade samt en krakeleret effekt, som giver bæltet et lidt råt look. Hos forhandleren som vi har besøgt er dette bælte lige nu det mest populære blandt alle deres bælter. Det er et forholdsvis tyndt bælte med en bredde på blot 3 cm. Kvaliteten er 100 % læder, og du kan forvente, at du kan bruge dette bælte mange år i fremtiden.

Det er et rigtig praktisk bælte, som kan bruges til alle jeans. Prisen er kun 349 kr., hvilket ligger i den billige ende sammenlignet med andre Depeche bælter. Forhandleren er Bustedwoman.com

depeche bælte

Her er der et eksempel på et Depeche bælte i en helt anden stilart end det forrige. Der er tale om et blåligt bælte med print i mange forskellige farve. Det er primært farverne rød, gul, blå og sølv, der præger de påsatte “perler”. Selve spændet er t en elegant spænde i sølvgrå, som fungerer rigtig godt med det blålige bælte. Et bælte som dette vil fungere bedst sammen sort eller hvidt tøj. Bredden er 3,5 cm., og kvaliteten er igen læder.

Kigger man på prisen, så er dobbelt  så dyrt som det forrige bælte. Vil du være ejer af dette bælte, skal du af med 699 kr., som du finder på Bustedwoman.com

Depeche bælter

 

Til at runde denne artikel om Depeche bælter godt af, har vi udvalgt dette unikke bælte. Dette bælte er for dig, der godt kan lide et råt look, som du helt sikkert vil få med dette produkt. Bæltet er fyldt med nitter, som har to forskellige størrelserne og er i farverne sølv, mat sølv og mat guld. Selve farven på bæltet er sort, mens spændet er sølv. Modellen hedder 7200n og består af læder. Bredden er desuden på 3,8 cm., så det er en af de tykkere Depeche bælter.

Pris: 599 kr. hos Bustedwoman.com