Derfor skal du lease din kommende bil

Spo1

Står en ny bil øverst på din ønskeliste, så kan du påbegynde jagten på din ideelle bil allerede i dag. Såfremt du allerede har fundet frem til den perfekte bil, så kan du overveje, om du vil købe eller lease den. Begge alternativer er forbundet med fordele og ulemper. Billeasing udgør efterhånden en stor del af bilmarkedet, mens bilkøb er mindre populært end førhen.

privatleasing leasing af bil

Danskerne er vilde med at lease biler

Det er ingen hemmelighed, at danskerne er vilde med at lease biler. Vi danskere er begyndt at indse, hvilke fordele der er ved privatleasing og erhvervsleasing. Det har skabt en stigende interesse for flexleasing, splitleasing og import, som varetages af professionelle firmaer. Vil du vide alt om leasing af bil, så læs mere på specialcars.dk.

Vi vil gerne løfte sløret for, hvilke fordele der er ved billeasing. I første omgang vil vi gennemgå de vigtigste fordele, som langt de fleste leasingtagere har valgt at fremhæve:

  1. Kør altid i en ny(ere) bil – Nyder du at køre i en ny – eller i hvert fald nyere – bil, så vil du blive begejstret for billeasing. Afhængig af hvor lang din leasingkontrakt er, kan du jævnligt få skiftet din bil ud. Dermed er der ingen risiko for, at du kommer til at køre i en gammel og forældet bilmodel.
  2. Betal en fast månedlig ydelse – Du slipper for at binde et stort beløb til din kommende bil, fordi du blot skal betale en fast månedlig ydelse. Således skal du ikke tømme hele din opsparing, da betalingen i princippet bliver delt op i små bidder.
  3. Få hjælp til at sælge bilen – Når din leasingkontrakt udløber, kan du få professionel hjælp til at sælge bilen. Vælger du et erfarent leasingselskab, kan du hurtigt finde en køber til bilen.

Der er altså rigtigt mange fordele forbundet med leasing af bil. Mercedes, Audi, Ferrari, Lamborghini og Porsche er nogle af de bilmærker, der udbydes på det danske leasingmarked.

image006-1