børnetøj
18 marts, 2019

Det bedste tøj til de bedste børn

By Steflinkmester

Alle ønsker det bedste for sine børn. Det giver god mening. Men hvad er det bedste egentlig? Med henblik på børnetøj, findes der tusindvis af mærker og styles til børn, og alle brander sig selv som værende det, der er allerbedst for børn. CeLaVie har noget at have det i.

Tøj man kan sætte sin lid til

CeLaVie sælger kun tøj, som man kan stå inde for. Der findes mange måder at få fremstillet tøj til børn, hvor det går stærkt og prisen er billig. Men ofte går det for stærkt, og prisen kan altså også godt være for lav. En alt for lav pris vidner nemlig om, at fremstillingsprocessen af tøjet muligvis ikke er helt, som den gerne skulle være.

CeLaVie har et udvalg af børnetøj, som er fremstillet i bedste kvalitet og uden brug af stoffer, der er ikke er sunde for børn. Fordi kvaliteten er så god, er funktionaliteten naturligvis også i top, da de to ting jo som oftest går hånd i hånd.

At stoppe mens legen er god

Man siger ofte, at man skal stoppe mens legen er god. CeLaVie mener ikke, at dette er rigtigt. Det er en skam, hvis man bliver nødt til at stoppe, mens legen er god, fordi gummistøvlerne er utætte eller flyverdragten ikke er varm nok. Med tøj fra CeLaVie sikres legen at kunne fortsætte i præcist så lang tid, som børnene ønsker det. Den gode kvalitet fremmer den gode leg mellem børn, og bevægelsesfriheden i tøjet gør det let for børnene at tonse omkring på legepladsen uden problemer.

Et bredt udvalg

CeLaVie har et meget bredt udvalg af tøj til børn i alle aldre.

Hvis man for eksempel kigger på noget, af det regntøj, man kan købe på hjemmesiden, er der et fint, rødt sæt. Jakken har et fint print med hvide, små prikker over det hele, mens bukserne er ensfarvede, røde, over det hele. Dette sæt regntøj er i meget god kvalitet, og man er sikret, at det er hundrede procent både vandtæt og vindtæt, idet vandsøjletrykket ligger på 5000 mm. Sømmene er foruden at være syet også limet sammen, således at der ikke kan slippe vand ind igennem siderne.

Funktionaliteten af dette sæt regntøj er rigtig høj og der er mange gode ting at komme efter. Blandt andet er der en hætte, som man kan vælge at tage af, hvis legen bliver for vild og forældrene måske frygter, at den skulle hænge fast i noget. Hvis hætten derimod bliver på og det skulle ske, at barnet løber imellem nogle træer, og hætten sætter sig fast i en gren, vil den bare knappes af frem for at kvæle barnet. Det er altså tydeligt, at der er tænkt over både funktionalitet og sikkerhed i dette regnsæt, og det er jo det vigtigste, når det kommer til børnetøj. På den måde kan man som forælder slappe af, fordi man ved, at man har puttet sine børn i noget tøj, der fremmer den gode leg,