Rejse
29 maj, 2018

Det mest praktiske tøj til en rejse sydpå

By Billig-Mode.dk

Er du så heldig at skulle en tur sydpå, så er du nødt til at planlægge, hvad du skal have med af tøj og diverse.

De færreste turister har noget imod at gå rundt i badetøj fra morgen til aften, men man er af gode grunde nødt til at medbringe andet end badetøj. Det er i hvert fald nødvendigt, hvis man har planer om at bevæge sig uden for hotellet.

Start med at tjekke vejrudsigten

Før du fylder din kuffert med dit yndlingstøj, bør du tjekke vejrudsigten, så du ved, hvad du går i vente. Sydpå er et vidt begreb, da de fleste lande som bekendt ligger mere sydligt end Danmark. Dog er det selvfølgelig ikke alle lande, som er lige solrige.

Dubai og Marokko er nogle af de sydlige destinationer, som byder på allermest sol og varme. Her er der ofte betydeligt varmere end der er i f.eks. Italien og Rumænien. I forhold til at pakke praktisk tøj har det selvsagt stor betydning, om dagstemperaturen ligger på 20, 30 eller 40 grader. Har du endnu ikke booket din sommerrejse, så klik her: https://tripbuddy.dk/

Det kendetegner praktisk sommertøj

Der findes muligvis ikke en korrekt definition på praktisk sommertøj, men der er da nogle særlige kendetegn ved praktisk tøj til sommerbrug. Du kan med fordel medbringe tøj, som byder på følgende egenskaber:

  • God åndbarhed
  • Svedtransporterende egenskaber
  • Strækbart og let

De to førstnævnte egenskaber, bestående af god åndbarhed og svedtransporterende egenskaber, er uden tvivl de vigtigste faktorer, når det kommer til sommertøj. Man kan nemlig få det rigtig ubehageligt, hvis man opholder sig i solen i noget tøj, som hverken er åndbart eller svedtransporterende. Derfor råder vi dig til at vælge dit tøj med omhu. Vær især opmærksom på det anvendte materiale og dets egenskaber.

Så hvad skal man pakke til en sommerrejse? Kvinden kan med fordel pakke en masse luftige sommerkjoler, tynde nederdele og lette bluser, mens manden bør fylde kufferten med komfortable shorts, t-shirts og tanktops. Derudover kan man gøre klogt i at medbringe en tynd trøje, da det kan blive køligt om aftenen og natten, hvis man ikke er så langt sydpå.