d:fi voks
11 november, 2015

D:fi voks

By Billig-Mode.dk

d:fi voks

De fleste drenge og mænd vil mene, at hårvoks er det absolut vigtigste hårprodukt. Dog er det en realitet, at der er forskel på hårvoks fra produkt til produkt. Hos Billig-Mode.dk har vi testet utallige hårprodukter igennem tiden, hvor vi bl.a. har oplevet en markant forskel på kvaliteten. Dette blogindlæg skal omhandle D:fi voks, som er et af de mest populære hårprodukter på det danske marked.

Sådan vælger du den rette D:fi voks

Har du interesse i at købe D:fi hårvoks, så bør du undersøge, hvilken hårvoks der er den rette for dig. Producenten har nemlig udviklet forskellige udgaver af hårvoks, hvor der bl.a. er blevet taget hensyn til hårlængder og frisurer. De grundlæggende og mest populære udgaver er Struct, Extreme Cream og Sculpt. Du bliver præsenteret for disse udgaver i de kommende underafsnit:


d:fi voksd:fi hårvoksd:fi voks

Struct

D:struct er hårvoksen med det blå låg.  Denne hårvoks har en fin holdfaktor på 8 ud af 10 og indeholder kaktusekstrakt, som tilfører fugt i håret. D:struct kan bruges til både kort og langt hår. Påfører du hårvoksen i håret, vil du opleve en behagelig duft af æble / frugt.

Extreme Cream

En anden populær udgave er Extreme Cream, som er hårvoksen med det grønne låg. Denne hårvoks leverer et godt og vedvarende hold og har derfor fået tildelt en holdfaktor på 10 ud af 10. Fordelen ved denne hårvoks er, at den kan holde på alle typer frisure – selv de vildeste af slagsen. Du får en hårvoks, som er nem at arbejde med, og som holder hele dagen igennem.

Sculpt

Sidst, men ikke mindst er der udgaven med pink låg – Sculpt, som ligeledes vil kunne være en interessante hårvoks for mange mænd. Denne udgave har en holdfaktor på 9 ud af 10 og vil derfor være en voks, som vil kunne bruges til de fleste formål. Den er karakteriseret ved at have et hård konsistens og en frisk duft af citrus.

voks d:fi hårvoks

D:fi voks fra 66,58 kr.

Den vejledende stykpris for D:fi voks ligger på omkring 99 kr. Dog er der rig mulighed for at opnå en lavere pris, hvis du køber stort ind. Hair247.dk er en af de webshops, som kan tilbyde dig mængderabat ved køb af 2, 3, 4, 6 eller 12 stk. Benytter du dig af mængderabat, kan du købe D:fi voks fra 66,58 kr. pr. stk.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret