Didriksons flyverdragt
24 oktober, 2013

Didriksons flyverdragt

By Billig-Mode.dk

Didriksons flyverdragter Didriksons flyverdragterDidriksons flyverdragt


ForhandlerDidriksons flyverdragterLæs mere / Gå til forhandler
Hos denne forhandler kan du købe Didriksons flyverdragter til rigtig skarpe priser. Du kan købe Didriksons flyverdragter fra disse tre modeller: Sutton, Baffin og Halifax. Denne webshop kan desuden tilbyde hurtig levering og ikke mindst fri levering. Er du på udkig efter en Didriksons flyverdragt, så anbefaler vi altså denne forhandler.

Har du fulgt bare lidt med på bloggen de seneste par uger, så har du nok lagt mærke til at vi har skrevet rigtig mange artikler om flyverdragter. Det har vi gjort, da vi befinder os i en årstid, hvor flyverdragter er det mest praktiske overtøj til børn. Senest handlede det om Danefæ flyverdragter, mens det denne gang skal handle om Didriksons flyverdragter. Igen vil vi lave en lille test, som denne gang handler om Didriksons og deres flyverdragter. Vi vil kigge på Didriksons flyverdragter til både børn og baby samt henvise til en meget relevant forhandler.

Didriksons flyverdragt test

Som vi har lovet, så har vi lavet en test af Didriksons flyverdragter, men inden vil jeg komme med en kort introduktion af Didriksons. I Danmark er Didriksons en af de mest populære mærker indenfor flyverdragter, og det er gode grunde til. Didriksons er en tøjproducent, der har eksisteret siden 1913 – altså et mærke med 100 år på bagen. I starten producerede Didriksons udelukkende regntøj, men i dag er Didriksons også meget kendte for vinterjakker og flyverdragter. Generelt har Didriksons fokus på overtøj til vinterperioden, hvor god kvalitet er en garanti. Indenfor Didriksons flyverdragter findes der tre forskellige modeller i tre forskellige prisklasser. Modellerne hedder Sutton, Baffin og Halifax. Suttuon er den billigste, Baffin er den mellemdyreste, mens Pryer den absolut dyreste. Sutton er i øjeblikket den mest populære model indenfor Didriksons flyverdragter.

Kvalitet ✔

Didriksons flyverdragter er først i meget høj kvalitet. Didriksons bruger kun de bedste materialer til deres flyverdragter, hvilket de fleste der har købt en Didriksons flyverdragt kan nikke genkende til. Mærker man indeni flyverdragten, så kan man mærke, at der er blevet noget rigtig lækkert materiale, som gør den meget behagelig at have på. Didriksons bruger desuden noget materiale, som gør at flyverdragten ikke vejer det store, men alligevel er den god til at holde kulden ud.

Vind og vandtæt ✔

Alle Didriksons flyverdragter 100 % vind- og vandtætte, hvilket nærmest er et must for en flyverdragt. Ikke desto mindre er der dog billige flyverdragter, som ikke er vind- og vandtætte. Normalt vil en flyverdragt ikke være vandtæt efter en række år, men da Didriksons er testet til et højt vandsøjletryk kan det alligevel lade sig gøre.

Pasform ✔

Didriksons flyverdragter er desuden kendt for at have en rigtig god pasform. En Didriksons flyverdragt sidder tæt til kroppen, således at der ikke kan trænge kulde ind. Dog sidder flyverdragterne ikke så tæt, at man ikke kan bevæge sig frit rundt og lege. Alt i alt har Didriksons flyverdragter en rigtig god pasform.

Vandsøjletryk ✔

Har du lyst nogle af vores tidligere artikler om flyverdragter, så ved du at vi altid anbefaler min. 5000 mm i vandsøjletryk. De fleste Didriksons flyverdragter er testet til netop 5000 mm, så det er godkendt.

Åndbarhed –

Udvælger man en hvilket som helst Didriksons flyverdragt, så er de testet til en åndbarhed på 4000 mm. Da vi anbefaler en åndbarhed på 4000 mm er det altså ikke helt godkendt. 4000 mm er på ingen slemt, men det er alligevel ikke nok til at få et flueben.

Efter vask ✔

Der er rigtig mange flyverdragter der mister farven, mister knapper eller får reduceret fylden, når de bliver vasket. Dette gør sig heldigvis ikke gældende for Didriksons flyverdragter. Hvis du smider din Didriksons flyverdragt i vaskemaskinen, vil du nærmest ikke kunne se nogen forskel, når den er blevet vasket. Der er kun en minimal farveændring, som dog også gør sig gældende ved alt andet tøj. Selve kvaliteten og fylden forbliver den samme, hvilket er meget positivt. Vi anbefaler ikke at man vasker sin Didriksons flyverdragt alt for tit, men ikke desto mindre er det muligt at gøre uden de store ændringer.

Didriksons

Testvinder

Didriksons flyverdragt

I vores test har vi naturligvis også fundet en testvinder. Vi har kigget på, hvilken flyverdragt der er den bedste til prisen og er kommet frem til overstående flyverdragt fra modellen Sutton. Overstående flyverdragt er i sort, men lignende model kan også købes i pink, blå, marineblå og lilla. Der er altså farver til både piger og drenge. Derudover kan modellen købes til både baby og børn, da der er størrelser fra 80 til 140.

Modellen er som nævnt længere oppe i artiklen den billigste indenfor Didriksons flyverdragten. Prisen hos forhandleren er 799,95 kr., hvilket vi mener er en yderst god pris for en flyverdragt med den standard. Flyverdragten kan tåle et vandsøjletryk på min. 5000 mm og en åndbarhed på 4000 mm. Derudover er flyverdragten 100 % vind- og vandtæt og er lavet af materiale i høj kvalitet.

Der er en lang lynlås fortil, som gør det nemt at tage flyverdragten af og på. Hætten er stor, aftagelig og har indsyet foer. Der er desuden justerbar elastik i taljen, så flyverdragten kan tilpasse hver enkelt barn og sidde godt til kroppen. Det kan måske være svært at se på det billede, men flyverdragter fra modellen Sutton har også en lille lomme ved venstre bryst og endnu en lomme ved venstre ærme. Ved benene har flyverdragten både velcrolukning og stropper, som gør at der ikke trænger kulde ind til benene.

Et af de store plus ved denne flyverdragt er at der er en indsyet en ekstra størrelse. Helt kort forklaret går det ud på, at det er muligt at fjerne en syning i hvert ben og ærme, så dragten bliver en størrelse større. Dette vil du altså kunne gøre, når dit barn er vokset fra flyverdragten. Du kan læse mere om den indsyede størrelse på Didriksons hjemmeside (Didriksons.com

Priser

Didriksons kan som nævnt øverst i artiklen købes i tre forskellige prisklasser. Hvor mere du er villig til at betale for flyverdragten, desto mere kvalitet kan du forvente af flyverdragten. Vil du købe en Didriksons flyverdragt, så står valget mellem tre modeller, som er listet nedenfor:

  • Sutton – Ca. 799,95 kr.
  • Baffin – Ca. 999,95 kr.
  • Halifax – Ca. 1495,95 kr.

Som du kan se ovenfor er der altså en forskel på 700 mellem den billigste- og den dyreste model. Min vurdering er dog at Sutton er det bedste køb til prisen, selvom du selvfølgelig får en anelse bedre kvalitet ved at købe en af de dyrere modeller fra Didriksons.

Didriksons flyverdragt udsalg

Hvis I kender os ret, så ved I, at vi naturligvis ikke har lavet en artikel uden at have kigget efter attraktive udsalg og tilbud. Umiddelbart er Didriksons ikke det mærke, som man kan finde på et udsalg. Ikke desto mindre kan man være heldig at finde Didriksons flyverdragter på tilbud, og så er det med at slå til. Kids-World som vi linker til er den forhandler, hvor jeg tror der er størst chance for at finde nogle gode tilbud. De har godt nok ikke nogle tilbud på flyverdragter fra Didriksons lige i øjeblikket, men det er værd at holde øje med shoppen. Har du noget at tilføje til vores søgen på et Didriksons flyverdragt udsalg, så må du gerne sende en mail eller smide en kommentar nedenfor – Det vil vi sætte rigtig meget pris på.