Dyrt tøj
20 april, 2018

Disse udenlandske modebrands hører til blandt verdens dyreste

By Billig-Mode.dk

Spo1

Er du glad for designertøj, så har du med al sandsynlighed en idé om, hvilke tøjmærker der er de mest eksklusive af slagsen.

I denne artikel vil du ikke blot blive præsenteret for verdens mest eksklusive tøjmærker. Du vil også modtage en række forslag til, hvordan du kan finde penge til eksklusivt tøj. Læs hele artiklen, hvis du føler dig nysgerrig.

Gucci

Gucci er et italiensk designerbrand, som har eksisteret siden 1921. Gucci fremstiller efterhånden alle former for beklædning, smykker og fodtøj, men den italienske virksomhed er mest kendt for at designe tasker, bælter og punge. Den fremadstormende virksomhed driver i skrivende stund to butikker i Danmark – Gucci Copenhagen Østergade og Gucci Copenhagen Airport. Deres produkter kan naturligvis også købes på nettet.

Produkteksempel: Gucci Embellished Track Jacket til 56.550 kr.

Chanel

Chanel er ligeledes et yderst eksklusivt designerbrand. Her har vi at gøre med et fransk brand, som første gang så dagens lys i 1910. Virksomheden blev i sin tid grundlagt af Coco Chanel, som ikke blot havde sans for mode, men også var en ualmindelig dygtig forretningskvinde. Chanel byder på stort set alt, hvad hjertet begærer – alt lige fra parfumer og cremer til tasker og sneakers.

Produkteksempel: Chanel Boy til 30.000 kr.

Prada

Prada er naturligvis også at finde på listen over de mest eksklusive modebrands i verden. Prada er ligesom Gucci et italiensk brand, som har hørt til blandt de ledende designere i modebranchen siden 1913. Brandet er populært blandt både mænd og kvinder, selvom langt de fleste af deres kollektioner er tilegnet kvinder med sans for design og kvalitet. Prada designer både solbriller, sneakers, tasker og meget andet.

Produkteksempel: Prada Cahier denim and leather shoulder bag til 17.889 kr.

Få råd til alle de eksklusive modebrands

Mange danskere tror fejlagtigt, at man enten skal have et yderst velbetalt job eller have vundet i lotteriet for at finde penge til eksklusivt tøj. Det er korrekt, at ikke alle har råd til at købe designertøj, men de fleste har mulighed for at finde pengene på en eller anden måde. Har du for eksempel udset dig et produkt fra Gucci, Chanel eller Prada, som du bare må eje, så kan du enten spare op eller optage et lån.

En anden – og måske endnu mere fordelagtig – mulighed er at få en kassekredit. Hvis du ikke har råd til de omtalte mærker, så kan du se mere om dine muligheder for en kassekredit her.