Dr. Martens støvler dame
14 januar, 2014

Dr. Martens støvler tilbud

By Billig-Mode.dk

Dr. Martens

ForhandlerCardigans med stjernerLæs mere / Gå til forhandler
Hos Zalando finder du nogle skarpe tilbud på Dr. Martens støvler til både mænd og kvinder i en lang række forskellige styles og farver.

Skal de gamle støvler skiftes ud, så bør du overveje et par støvler fra Dr. Martens. Har du fulgt med i de seneste års modetrends, så ved du nok allerede, at Dr. Martens er et brand, der har fået meget anerkendelse fra hele verden. I artiklen kan du både forvente at kunne læse om historien bag Dr. Martens, hvem målgruppen er, hvor Dr. Martens bliver forhandlet og ikke mindst, hvor du kan finde Dr. Martens støvler på tilbud.

Dr. Martens

Dr. Martens er et britisk brand, som er mest kendt for deres sko i form af støvler, sandaler m.m. Mærket blev grundlagt i 1960, som opstod efter et samarbejde mellem en skoproducent og to professor. Dr. Martens støvler kom faktisk gang til Storbritanien i 1960, hvor det var punkermiljøet der dominerede. Derfor blev Dr. Martens læderstøvler hurtigt et stort hit blandt ungdommen. I dag er Dr. Martens dog mere kendt som et mainstream brand, som er kendt for sko og støvler i god kvalitet til både mænd og kvinder. Dr. Martens står dog også bare diverse accesories som tasker og punge, men det er uden tvivl sko, de er mest kendt for. Opfinderen af mærket hedder Dr. Klaus Maertens, hvilket forklarer hvorfor mærket hedder Dr. Martens.

Læs også: Ugg støvler

Dr. Martens støvler

Der gik ikke mange år fra Dr. Martens støvler kom på hylderne første gang i 1960, før de blev en stor succes. Da der er tale om et mærke med mere end 50 år i modebranchen, ved de præcis hvad kunderne vil have. Finder du et billede fra 1960, vil du nok blive overrasket over, hvor meget Dr. Martens støvler ligner dem, der bliver solgt i dag. Ligesom Converse har de formået at skabe nogle sko, som forbliver en succes i gennem mange årtier. Dr. Martens støvler har haft sine små fald i popularitet, men man må sige, at populariteten for alvor er kommet tilbage.

Støvlerne fra Dr. Martens er mest populære blandt kvinderne, men det er uden tvivl også et hit blandt mænd.Førhen måtte man som dansker nødt til at købe fra amerikanske webshops, hvis man skulle have fat i et par Dr. Martens sko. Der er dog sket meget siden, og nu forhandles Dr. Martens støvler i stor stil i danske- butikker og webshops. Leder du efter det største udvalg til de bedste priser, så vil det være mest attraktivt at handle online. Dog er der selvfølgelig den fordel ved de fysiske butikker, at du kan prøve skoene inden køb og vælge den helt rette størrelse.

Læs også: Angulus støvler

Danskerne er vilde med de robuste læderstøvler fra Dr. Martens, som er i yderst god kvalitet. Støvlerne er rigtig praktiske, da de bruges til stort set alt vejr og kan holde til lidt af hvert. De kan både bruges til fest og fritid efter behov. Dr. Martens støvler kan købes i utallige forskellige designs og farver. Du kan stort set altid kende deres støvler på det lille mærke, der er påsat ved hælen. Rigtig mange leder efter Dr. Martens støvler med for, og dem kan du heldigvis også købe i Danmark.

Dr. Martens støvler til damer

Som vi allerede har været inde på, så er Dr. Martens sko mest populære blandt kvinder. Det skyldes bl.a. at deres støvler både er praktiske, samtidig med at de er stilrene og moderne.

Dr. Martens støvler dame

Vi har valgt at tage et kig på et par klassiske støvler fra Dr. Martens til kvinder. En støvle som denne er mest populære blandt unge piger i alderen 16-29, men kan selvfølgelig bruges af både yngre og ældre også uden problem. Det kan måske være lidt svært at se på billedet, men støvlerne er i en special blå farve. Dog kan den samme model også købes i en række andre smarte farver. Hælen er relativ flad i forhold til nogle af de andre modeller fra Dr. Martens. Dog er selve bundet ret tyk og meget solid. Såfremt du vælger den rette størrelse, vil du opleve et par meget komfortable støvler.

Det udvendige materiale er selvfølgelig læder, som kendetegner langt de fleste sko og støvler fra Dr. Martens. Jeg har besøgt Zalando, hvor disse støvler kan købes til 1095 kr.

Dr. Martens støvler mænd

Dr. Martens støvler mænd

Nu hvor vi har kigget på et par damestøvler fra Dr. Martens, skal vi selvfølgelig også kigge på et par støvler til mænd. Valget er faldet på et par lækre sorte støvler med slidfast gummi i hælen. Skafviden er 24 cm., mens skafbreden er 14 cm. Støvlerne vil fungere rigtig godt sammen med et par sorte jeans og måske en læderjakke. Støvlernes kan købes i alle tænkelige størrelser fra 36-48. Dog er de rigtig tit udsolgt, da efterspørgslen efter netop disse støvler er massiv.

Ligesom de forrige støvler, så koster disse også 1095 kr. hos Zalando, hvor levering vel og mærke er med i prisen.

Tilbud

Dr. Martens er ikke et mærke, man normalt skal regne med at finde tilbud på. Dog er det helt sikkert muligt at finde nogle gode tilbud på Dr. Martens støvler. Hvis du ikke har noget i mod at købe støvler fra sidste års kollektion, så kan du sagtens finde nogle gode besparelser. Jeg tog et kig hos Zalando, hvor man primært kan finde tilbud med 15-30 % besparelse.

Nedenfor ser du nogle af de tilbud, du kan gøre brug af hos forhandleren:

Dr. Martens støvler tilbud

 

Kilde: http://www.drmartens.com/