Tøj shopping
29 maj, 2017

Dranella: Moderigtigt tøj til alle kvinder

By Billig-Mode.dk

Dranella er et gammelt og traditionsbundet tøjmærke, som har eksisteret siden 1956, hvor tøjmærket blev grundlagt af Søs og Ib Drasbæk. Der er altså tale om en dansk virksomhed, som har været ejer af Søs og Ib indtil 2000.

I dag er Dranella en del af DK Company A/S, som efterhånden har en meget lang portefølje af mærker – Gestuz, Matinique, Blend og mange andre kendte mærkevarer.

Dranella – Stil og kvalitet

Dranella er et mærke, du skal kigge efter næste gang, du skal købe nyt dametøj til din garderobe. Det skal du i hvert fald gøre, hvis du sætter pris på at kunne klæde dig afslappet og moderne på en og samme tid.

Dranella er mest kendt for deres mange moderigtige og feminine jeans, men udvalget består også af fine bluser, kjoler og jakker, som meget vel kunne være noget for dig. Tøjet er henvendt til den selvsikre kvinde, som med god samvittighed kan bære tøjet til enhver lejlighed.

Det danske tøjmærke gør sig positivt bemærket med sine mange kollektioner bestående af dametøj i høj kvalitet. Der lægges stor vægt på det kvalitetsmæssige, hvorfor det er naturligt, at materialerne bliver nøje udvalgt.

Fuld værdi for pengene

Du kan være sikker på, at du får noget for pengene, hvis du vælger at købe dametøj fra det kendte danske brand. Tøjet koster ikke alverden, men det skal ikke få dig til at tvivle på kvaliteten, da kvaliteten er høj.

Fruens Hus er en af de danske forhandlere, som er kendt for at forhandle tøj fra det eftertragtede danske brand – Dranella. Du kan dermed gøre dig selv en stor tjeneste ved at klikke dig ind på webshoppen, hvor du helt sikkert kan finde et par jeans, som matcher din stil. Du skal dog være opmærksom på, at de forskellige styles er store i størrelserne hvorfor du som hovedregel skal vælge en størrelse mindre, end du normalt bruger.

image006 (1)