Du Milde kjoler
18 januar, 2014

Du Milde kjoler udsalg

By Billig-Mode.dk

Du Milde

ForhandlerDu Milde kjolerLæs mere / Gå til forhandler
LaCarla.dk er shoppen, hvor du finder Du Milde kjoler til enhver smag. De har i øjeblikket en masse tilbud, hvor du kan købe Du Milde kjoler fra 300 kr.

Skribenterne hos Billig-Mode.dk har først stiftet bekendskab med Du Milde kjoler fornyligt, og vi er allerede vilde med kjolerne. I artiklen vil vi tage et kig på Du Milde kjoler og skrive om alt fra kvalitet og pasform til priser og udsalg. Vi kan allerede nu afsløre, at vi har fundet en forhandler, der har udsalg på Du Milde kjoler. Føler du allerede, at du ved alt om Du Milde kjoler, så kan du også vælge at gå direkte til den anbefalede forhandler som i dette tilfælde er LaCarla.dk.

Du Milde

Alene udfra navnet kan man nok regne ud, at der er tale om et dansk mærke. Ikke desto mindre er der tale om et dansk tøjmærke, som vi kan være rigtig stolte af. Der er fokus på modetøj til piger og kvinder. Deres tøj er kendetegnet ved sjove detaljer, god pasform og lækre materialer. Du Milde er gode til at skabe et unikt udtryk ved at kombinere forskellige farver og stilarter. Det er et forholdsvis nyt mærke, som blev grundlagt af søstrene Mette og Rikke Hjordkvist i 2008. Mette står for design og indkøb, mens Rikke står for alt det administration og praktisk arbejde.

Modsat mange af de andre mærker vi skriver om på bloggen, så har de altså fået succes i løbet af meget kort tid. Samtlige af deres produkter bliver produceret i Europa for at opnå den bedste mulige kvalitet. Derudover er der mange af detaljerne på Du Mildes kjoler, der er håndlavet.

Skulle du være interesseret i at vide mere, så klik dig ind forbi deres hjemmeside:

Du Milde kjoler

Vi håber, at det overstående afsnit har givet dig en fornemmelse af, hvad “Du Milde” har at byde på. Da der er tale om så nyt et tøjmærke, er der forholdsvis få butikker, der forhandler deres tøj. Jeg har personligt aldrig set en Du Milde kjole i en fysisk. Heldigvis er der dog en lang række forhandlere på nettet, hvor der er et stort udvalg af Du Milde kjoler.

Hvis man leder efter kjoler til unge, bør man nok ikke vælge Du Milde. Er man derimod en moden kvinde i alderen ca. 25-40 år, så ligger man i målgruppen for en Du Milde kjole. Deres kjoler er kategoriseret ved at være sprængfyldt med farver og sjove detaljer. Jeg har endnu ikke set en kjole fra Du Milde, som er hundrede procent ensfarvet. Man skal altså være indstillet på at bære en kjole, som gerne består af 3-5 forskellige farver. I den tid hvor mange kjoler er ensfarvede, har Du Milde valgt og gå mod strømmen med deres flerfarvede kjoler.

Man skal vælge en Du Milde kjole, hvis man er typen, der ikke har noget i mod at skille sig ud. Med en kjole fra dette moderne tøjmærke, kan man godt forvente at stjæle en masse opmærksomhed til festen. Du Milde bruger i høj grad detaljer som blomster og lommer, som oftest er hæklet på tøjet. Prismæssigt ligger kjolerne i den høje ende, men man får også en unik kjole. Kigger man på de vejledende priser, så koster Du Milde kjoler i mellem 900 og 1300 kr. i de fleste tilfælde.

Du Milde kjoler

Vi stødte først på denne lækre kjole i lyseblå med hvide prikker over det hele. Kjolen har en god pasform, hvor den sidder rimelig tæt ved brystet og bliver lidt mere løs længere ned. Kjolen er navngivet “Dolores Delight” og er en vaskeægte bestseller indenfor Du Milde kjoler. Den sjove lille detalje ved denne kjole er, at ærmerne er i en special grøn farve. Materialet som denne kjole er lavet i er både slidstærkt og ualmindeligt behageligt at have på.

Den gode kvalitet er især en fordel, når kjolen skal vaskes. Modsat mange andre kjoler, så kan du forvente, at du kan vaske en Du Milde kjole uden at den bliver affarvet. Man kan evt. vælge at vasken kjolen seperat, hvis man være sikker på, at den ikke bliver affarvet på nogen måde. Hvis du husker at vende vrangen ud og vaske kjolen på 30 grader, så burde det ikke gå helt galt.

Den vejledende pris på denne skønne kjole fra Du Milde er på 1099 kr. Dog kan vi glæde vores læsere med, at vi har fundet et tilbud, hvor kjolen koster 879,20 kr. LaCarla.dk er forhandleren, der har dette tilbud kørende i øjeblikket.

La Carla kjoler udsalg

 

Derudover synes vi også at denne kjole skulle have et par ord med på vejen. Jeg har personligt aldrig oplevet en så farverig kjole, som nærmest skriger af livsglæde.  Ærmerne er lilla, men ellers indeholder kjolen en lang række farver. Den fine detalje er den lilla blomst i midten af kjolen, som naturligvis er blevet hæklet i hånden.

Jeg har lovet at komme ind på Du Milde kjoler udsalg, og her bør man fremhæve denne kjole. Den oprindelige pris på denne kjole er nemlig 1199 kr., men lige nu kan du spare 899 kr., så prisen kun er 300 kr. Det er et tilbud uden lige, og der nok går ikke længe, før kjolen er udsolgt i alle størrelser.

Forhandleren er igen Lacarla, som har et stort udsalg med vilde besparelser. Meget tyder på at der snart kommer en ny kollektion, så man bør slå til nu, hvis man vil gøre et kup på Du Milde kjoler.

Vi anbefaler også: