sorte sokker
5 marts, 2016

Easy-Underwear – Underbukser og sorte strømper

By Billig-Mode.dk

Easy-Underwear

Easy Underwears vision er at levere billige strømper og billige underbukser, som er i en høj kvalitet og helt basic. Det lykkedes fremragende. De tilbyder blandt andet 3 par boxershorts til 139 kr. eller 6 par strømper for 99,-

Sorte sokker og underbukser på abonnement

sorte sokkerEndnu billigere er det, hvis man benytter sig af deres abonnement løsning. Her kan man skræddersy sit helt eget abonnement på sorte sokker og underbukser. Man bestemmer helt selv hvor tit man vil have leveret, og hvor mange man ønsker.

Det lyder billigt, ja måske næsten for billigt – men kvaliteten er høj og pasformen er fantastisk. De har ingen mellemmand – og det betyder at de kan levere deres underbukser og strømper til tilbuds priser. Der er dog ikke tale om tilbud, der er faktisk aldrig tilbud! Prisen er altid den samme. Lav!

Drengene bag Easy Underwear fortæller at de startede konceptet fordi de mente at der manglede billigt basis undertøj til en fair pris. Hverken på strømperne eller underbukserne finder man print eller brodering. ”vi mener ikke at undertøj skal være et modestatement. Det skal være holdbart, behageligt enkelt og billigt” siger drenge bag.

T-shirts, tanktops, trusser m.v.

www.easy-underwear.dk Findes der også T-shirts, toppe, pige trusser og tanktops. Det er fra det svenske mærke AO CMS. underbukserDe levere undertøj efter samme principper – fokus på holdbarhed og værdi for pengene.

Trenden for undertøj er heldigvis med Easy Underwear, for lige i tiden ser man ikke mange spraglede underbukser eller strømper på de forskellige modeblogs. Det skal være Basic! Præcis som Easy Underwears produkter.

Der er mange fordele ved at handle disse produkter på nettet, hvor du bliver præsenteret for et stort- og attraktivt udvalg. Vil du købe sorte sokker, underbukser, t-shirts eller tanktops, kan du spare mange penge på nettet. Der er nemlig rig mulighed for at købe kvalitetsprodukter til faste lave priser.

Tilmed kan du få sendt de bestilte varer direkte til din adresse, så du slet ikke behøves at bevæge dig. Det er både nemt og billigt at handle på nettet, hvilket vi varmt kan anbefale dig.

Du kan handle fra din smartphone, tablet eller computer – afhængig af hvad der passer dig bedst. Takket være internettets muligheder kan du handle, når det passer dig bedst, og du er ikke afhængig af nogen åbningstider.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret