Mand med paraply
29 oktober, 2021

Efteråret er på vej – bliv klar til denne fantastiske tid

By Billig-Mode.dk

For nogle kan det at den danske sommer er forbi, og at efteråret er over os, måske være en lidt trist historie. Men det handler altid om at se glasset halvt fyldt, og heldigvis er glasset i dette tilfælde over halvt fyldt. Efteråret byder nemlig måske ikke på samme mængde sol og en smule mere vind og skyer, men denne tid kan være helt igennem fantastisk hvis man bare ser mulighederne.

Bliv udenfor og nyd vind og regn

Selvom soltimerne i Danmark aftager i løbet af efteråret, gør dette ikke denne årstid mindre fantastisk end sommerens sol og varme. Efteråret er en frisk tid, hvor det med de fantastiske flotte gule, brune og røde farver, er oplagt at udnytte dette. Forestil dig en dejlig eftermiddag i efterårssolen, mens du går en tur blandt alle de smukke farver i skoven. Dette er fantastisk. For at det kan være den gode oplevelse, som det kan være, så kræver det dog naturligvis at man tænker over hvad man har på af overtøj. Der er et gammelt ordsprog, som siger: Der findes ikke dårligt vejr, kun dårlig påklædning. Og lige her rammer ordsproget plet. Husker man at tage tøj på som kan holde en både varm og tør, kan man nemlig gå den hyggeligste og mest friske tur i eksempelvis skoven – og så skal der mere til end lidt regn eller vind for at slå en ud. Særligt er de lækre rain jackets for men blevet populære, da de ikke blot holder en tør og varm, men oven i købet ser godt ud.

Efterår betyder både hygge og uhygge

Modsat sommeren, står efteråret både i hyggen og uhyggens tegn.

Halloween og op-pyntning. Hyggens tegn i den forstand, at blæsevejr og regn nogle dage lægger meget op til hygge-dage på sofaen, sammen med familien. Med en kop the eller varm kakao med flødeskum, mens man ser en film eller en god serie sammen. Uhygge i den forstand, at der under denne tid fejres Halloween. Til denne lejlighed kan man både pynte op derhjemme og klæde sig ud – det er ren skæg og ballade. Men noget af det formentligt hyggeligste er naturligvis græskarudskæring. Her får man nemlig gjort klar til Halloween, mens man både er kreative og dermed bruger en del af sin hjerne som normalt ikke er særlig aktiv, og man har kvalitetstid med de mennesker, som man holder mest af – tre fluer med ét smæk.