efterårsjakker
30 juli, 2014

Efterårsjakker

By Billig-Mode.dk

Vi nærmer os en tid, hvor det bliver for koldt med sommerjakker og for varmt med vinterjakker. Dermed er det på rette tid til at kigge på efterårsjakker. Efteråret byder på en masse nye og spændende kollektioner fra de mest kendte producenter, hvilket er værd at glæde sig til. Der går ikke længe før de første kollektioner bliver lanceret verden over. Vi har allerede luret årets efterårsmode, som du kan læse alt om i denne guide.

tilbud på efterårsjakker

Efterårsmode anno 2014

Når man skal finde den rette efterårsjakke, bør man kende til efterårsmoden det pågældende år. Man kan med fordel gå efter en jakke med friske farver, som udstråler liv og glæde. Kigger man på eftersjakkerne i 2014, så er det især blå og sort, der pryder de mange jakker. I forhold til farver er der altså ikke sket det store sammenlignet med sidste års kollektion. Efteråret behøves ikke nødvendigvis være en trist periode, så det er vigtigt at klæde sig i friskt

Længden på jakkerne

Der er derimod sket en udvikling, hvad angår længden på jakkerne. De seneste par år har det især været korte- og mellemlange jakker, der har været de mest populære i efterårsperioden. Vi har fået lov til at se på en række kollektioner fra efteråret 2014, hvor det i høj grad er lange efterårsjakker, der dominerer kollektionerne. De lange jakker er især populære hos mænd og kvinder. Jakkerne til børn er forholdsvis korte, og de ligner generelt jakkerne fra de seneste efterårskollektioner.

Lignende artikel: Vindjakker til mænd og damer

Fysiske butikker og online forhandlere

Skal man finde den rette efterårsjakke, bør man både besøge de fysiske butikker og ikke mindst de mange online forhandler. Den store fordel ved fysiske butikker er naturligvis, at man kan få lov til at prøve jakkerne og ikke mindst føle kvalitet. I forhold til udvalg og det økonomisk synspunkt, vil det være anbefalesværdigt at handle på nettet. Vores indtryk er, at man kan spare penge på efterårsjakker på nettet fremfor de almindelige butikker.

Der er ingen grund til at søge nettet tyndt for at finde den bedste forhandler. Vi har fundet tre forhandler af efterårsjakker til henholdsvis mænd, kvinder og børn. Vi har kigget på en masse lækre jakker, som vi vil komme mere ind på længere nede i artiklen.

Lignende artikel: Overgangsjakker 2014

Køb din efterårsjakke i god tid

Selvom vejret er rigtig godt i dag, kan det hurtigt skifte. Erfaringer viser, at overgangen fra sommer til efterår sker hurtigt end forventet. Det kan derfor være en god idé at være på forskud og købe en efterårsjakke allerede i dag. Kvinder kan især have svært ved at finde den rette efterårsjakke, når der er så mange at vælge i mellem. Der er dog ingen der har sagt, at man ikke må eje mere end en efterårsjakke.

efterårsjakkerProducent: QS by s. Oliver

Pris: 539 kr.

Forhandler: Zalando.dk

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Læs også: Eurowoman.dk – 10 flotte efterårsjakker