dameur
6 oktober, 2015

Elegante og feminine dameure

By Billig-Mode.dk

Er du kvinde, og leder du efter et elegant og feminint dameur, så er dine muligheder mange. I denne artikel får du en masse inspiration, som kan hjælpe dig med at finde det helt rette ur. Vi skal bl.a. kigge nærmere på dameure fra store og anerkendte brands såsom Daniel Wellington, MVMT og Tayroc.

Daniel Wellington Sheffield

Pris: 1242,34 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Daniel Wellington har fået stor succes med deres herre- og dameure, hvor især serien Sheffield har været et hit. Der er tale om et minimalistisk ur, som vil fremhæve din feminine og elegant side. Det er et tyndt Daniel Wellington ur, som man kan kende på det stilrene urværk samt flotte læderrem. Det er et yndigt dameur, som vil passe til alle former for anledninger. Uret vil være oplagt at bruge til hverdagsarrangementer såsom skole eller arbejde, ligesom det også kan anvendes til mere festlige arrangementer.

Såfremt du ønsker det, kan du til hver en tid udskifte uremmen med en anden rem. Der findes mange moderigtige remme, som passer til dette ur. Dermed kan du skabe et unikt ur til alle slags arrangementer.

Daniel Wellington St. Mawes

Pris: 1229,77 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Her er endnu et pragtfuld dameur fra Daniel Wellington – Denne gang er det den populære serie Classic St. Mawes. Det er et moderigtigt, tidsløst og komfortabelt dameur med et minimalistiske design og flot brun læderrem. Urskiven er hvid, mens urets urkasse er sølvfarvet. Det er et klassisk dameur, som er en af de mest populære dameure fra Daniel Wellington i øjeblikket.

Ligesom det første ur fra Sheffield, så byder dette ur også på en fremragende detalje. Det er nemlig muligt at udskifte urremmen løbende, så du kan ændre udseendet afhængig af anledningen. Dermed kan uret bruges til både hverdag og fest. I stedet for at købe flere ure kan du nøjes med at købe ét ur og blot skifte remmen, hvis du ønsker en lidt anderledes stil.

MVMT Gold Pearl

Pris: 1294 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Tør du at skille dig ud fra mængden og skabe en masse positiv opmærksomhed på din vej, så kan du overveje dette dameur fra MVMT. Du bliver præsenteret for det populære Gold Pearl ur, som er et nyt og stilfuldt ur fra MVMT Watches. Uret er bl.a. kendetegnet ved guldurkassen og perlemor urskiven.

Det er et tyndt og yndefyldt dameur, som er udstyret med en flot læderrem.

Tayroc Pink & Rose Gold

Pris: 1195 kr.

Forhandler: Watchfelt.dk

Ønsker du et ur, som kan fremhæve din feminine side på bedst mulig vis, så vil et dameur som dette være oplagt. Det er et elegant dameur i pink & rose gold, som er prydet med smukke sten og 40 mm over urkassen. Det er en model, som lynhurtigt er blevet et hit blandt danske kvinder. Som du kan se på billedet ovenfor er det et ur, som fungerer fremragende sammen med andre accesories. Derudover er det et ur, som befinder sig i en prisklasse, hvor langt de fleste kan være med.

Watchfelt er i øjeblikket den eneste autoriseret forhandler af Tayroc dameure i Danmark.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret