efterårsstøj
3 august, 2019

Er du klædt på til efteråret?

By Steflinkmester

Den danske sommer har indtil videre vist sig fra sin vanligt ustadige side, hvor plusgrader den ene dag er blevet afløst af dage med silende regnvejr. Denne vekselvirkning i vejret er om noget indbegrebet af Danmark, men det sætter også krav til beklædningen. Uanset årstid.

Nu hvor sommeren snart går på hæld, og efteråret melder sin ankomst, er det oplagt at benytte lejligheden til at tage et blik på sin garderobe. Derfor dykker vi ned i efterårets uundværlige accessories, så du er klædt på til efteråret.

The basics skal være på plads

Når det kommer til efterårsgarderoben, er der ingen vej udenom, at overtøjet skal være på plads. Det er essentielt for hele dit vinterbekæmpende outfit. Uanset om du er til læderjakker, uldfrakker eller bomberjakker, så er det vigtigt, at dit overgangsovertøj både kan fungere på varme efterårsdage og dage, hvor kulden så småt begynder at bide sig fast. Hos hardcasa.dk kan du finde et arsenal af fede overgangsjakker, der både er moderigtige og ikke slår bunden ud af dit budget. What’s not to like?

The bare necessities of… your wardrobe!

I takt med temperaturens fald i grader kommer den uvægerlige jagt på de mest uundværlige accessories, så man er forberedt på enhver situation. For det er det særlige, efteråret i Danmark kan. Nogle dage har man brug for solbriller, andre dage er det de varme handsker, der sætter det sidste punktum i dit outfit.

Der findes mange forskellige handsker, så det er helt op til dig, hvad, du synes, fuldender dit look. Men vent eventuelt med at køre de helt uldne vanter i stilling. De bliver hurtigt for varme. Dem kan du i stedet gemme til vintermånedernes frost.

Sneakers – the go to item!

Vi kan jo godt blive enige om, at sneakers er noget nær det mest perfekte stykke fodtøj. De er gode at gå i, nemme at rengøre, og så er de alsidige som bare pokker! Samtidig findes der efterhånden så mange varianter, at de giver en åbenlys mulighed for at kunne vise lidt kant og personlig stil, når der skal vælges farve og form. Og ja, så kan de bruges hele året rundt.

Vi kan ikke sige det nok: Vi elsker sneakers! Prøv at bruge dem med en blazer for at gøre et posh look mere casual, eller kør stilen med en cool hoodie. Uanset hvad så kan et par fede sneakers pifte ethvert outfit op!

The man purse – når lommerne ikke er helt nok

Du husker sikkert det afsnit af Friends, hvor Joey havde købt en dametaske, der var på størrelse med et biograflærred og changerede i skønne metalliske nuancer, og som han insisterede på at gå med. Uagtet Chandler og Ross’ latterliggørelse?

Nuvel. Der er heldigvis sket meget på herretaske-fronten siden 90’erne. Et at de nyere skud på stammen er den såkaldte man purse, der er et attraktivt tilbehør for den moderne mand. For vi må være ærlige og indrømme: Det er bare ikke altid lige let at have plads i lommerne til alt ens gear? Og hvis der ovenikøbet er et par skinny jeans og en kæmpe iPhone med i ligningen, ja, så er det noget nær en umulig opgave at få plads til det hele i lommerne. Man purse to the rescue!

En indvendig klargøring til vinteren

Men når det kommer til efterårets triste regnvejrsdage, så gør den rette påklædning det ikke nødvendigvis alene. Hvis du vil undgå at nedkomme med en berygtet omgang efterårsinfluenza, så kan du med fordel supplere din kost med masser af vitaminer, hvilket du kan gøre ved at spise ekstra meget grønt. Derudover bør du drikke masser af vand. Prøv det med en skive ingefær i. Det har en antiinflammatorisk virkning og styrker dit immunforsvar.