Essie neglelak
18 februar, 2014

Essie neglelak tilbud

By Billig-Mode.dk

Essie neglelak tilbud Essie

ForhandlerEssie neglelakLæs mere / Gå til forhandler
Hos Billigvoks.dk finder du måske Danmarks største udvalg af Essie neglelak. Priserne er presset i bund, hvilket gør at du kan købe Essie produkter fra kun 49 kr.

Det er efterhånden noget tid siden, at vi sidst har udgivet en artikel i kategorien skønhed. Senest har vi kigget på bl.a. Shills Black Mask og læbepomade, mens det denne gang skal handle om neglelak og helt specifikt, Essie neglelak. Du bør læse denne artikel, da du vil kunne læse, hvilke kvaliteter Essie neglelak, samtidig med at du vil blive henvist til attraktive tilbud.

Essie neglelak

Essie tilbyder et stort sortiment af neglelakker og diverse produkter til neglene. Essie blev grundlagt i USA i 1981 af Essie Weingarten. Sortimentet består i øjeblikket af 90 neglelakker og 11 nail care produkter. Essie står altså bag omkring 101 produkter, og mon ikke det tal vil stige i fremtiden. De er især kendt for deres visionære tilgang til neglelak. Der er både fokus på mode og eksklusivitet, samtidig med at Essie vægter kvalitet rigtig højt.

Essie neglelak kan købes i en lang række forskellige farver. På Essies hjemmeside kan du få et overblik over de farver, som de kan tilbyde. Der er næsten lige kommet en ny kollektion fra Essie, som kan byde på en masse nye- og spændende neglelakker. Kollektion er Essie neglelak anno forår 2014, som meget snart lander på hylderne i butikkerne landet over. Det er muligt at finde en Essie neglelak for en enhver smag. Der er helt neutrale farver som hvid og cremefarvet, samtidig med at man kan købe Essie neglelak i friske farver som guld og pink.

Essie neglelak Essie neglelak

 

 

En typisk Essie neglelak indeholder 13,5 ml. Det lyder ikke som nogen stor mængde, men man vil blive overrasket over, hvor længe så lille en neglelak vil kunne holde. Neglelakkerne fra Essie er kendt for at være nogle af de bedste i verden. Farvemæthed, pensel og konsistens er bare nogle af de ting, man bør overveje, når man skal købe en neglelak. I forhold til Essie har deres neglelak en rigtig tilpas konsistens, som er let at påføre og hurtig om at tørre. Der kan være meget forskel på penselstørrelsen fra mærket til mærke. De fleste foretrækker en forholdsvis tynd pensel, som er nemmest at styre. Penslen på Essie neglelak har en mellemstørrelse, som vil være tilfredsstillende for de fleste kvinder.

Til sidst er der farvemætheden, som også er rigtig vigtig. Det går kort sagt ud på, hvor mange lag man skal putte, før det dækker hele neglen. Essie neglelak har altid været en af de bedste på det punkt, da det kun er nødvendigt med ganske få lag. Når du køber en Essie neglelak, kan du være sikker på, at den er fri for både DBP (stof til skade for forplantningsevne og skidt for miljøet), Toulene og Formaldehyd.

Det mest populære produkt fra Essie i øjeblikket er Essie magnet neglelak, som kan købes i 6 forskellige farver. Denne serie bliver udgivet i december 2012 og er fortsat populært i 2014. Du kan vælge mellem farverne rød, kobber / guldfarvet, sølvgrå, grøn / blå, mørkeblå og bronzefarve. Prisen for Essie magnet neglelak er 99 kr. pr. stk., mens den vejledende pris er 129 kr.

Pris

Den vejledende pris på en Essie neglelak ligger på omkring 125 kr. Prisen kan variere op til 50 kr. fra butik til butik. Vores erfaring viser, at man finder de bedste priser på neglelak fra Essie på nettet. Billigvoks.dk er den forhandler vi har besøgt med de billigste priser. De kan tilbyde Essie neglelak i en lang række forskellige farver til en skarp pris på 79 kr. Netop BilligVoks.dk forhandleren den almindelige størrelse, men der er mange, som sælger mini-udgaven af Essie neglelakker. Man skal derfor passe på, at man ikke bliver fristet af billige priser, da det kan skyldes størrelsen. Miniudgaven er på 5 ml. og kan købes i pakker á 4 stk. for omkring 99 kr.

Tilbud

Som det fremgår af overskriften, skal vi naturligvis også kigge på, om man faktisk kan finde Essie neglelak tilbud. Billigvoks, som vi har omtalt tidligere har nogle rigtig fine tilbud. På trods af at den vejledende pris er 125 kr., så har de valgt at banke prisen ned på 79 kr. Såfremt man køber for minimum 499 kr. er fragten kvit og frit. Man kan af og til være heldig at finde nogle gode tilbud på Essie neglelak i både butikkerne og hos internetforretningerne. Mit bedste tip er, at man holder øje med tilbudsaviser og holder øje på nettet. Matas er en af de fysiske butikker, som af og til har nogle ganske fine tilbud på Essie. En simpel søgning på “Essie neglelak tilbud” vil henvise dig til webshops, hvor de har gode tilbud på Essie’s produkter.