2 november, 2015

EYKI ure

By Billig-Mode.dk

EYKI

Der findes efterhånden rigtigt mange urmærker på det danske marked, men der er alligevel nogle urmærker, som skiller sig ud fra mængden. EYKI er en af de urmærker, som har den højeste popularitet på det danske marked i øjeblikket. I artiklen skal vi kigge lidt nærmere på de populære ure fra EYKI, som findes til både mænd og kvinder.

EYKI herre- og dameure

Ønsker man et flot, elegant og moderigtigt ur, så vil man aldrig kunne gå helt galt i byen ved at vælge et EYKI ur. EYKI ure appellerer til den modebevidste forbruger, som ikke ønsker at gå på kompromis med noget. Et EYKI ur henvender sige ligeledes til dig, som er på udkig efter billige ure, hvor der ikke er gået på kompromis med design, kvalitet eller komfort. På trods af den store (og voksende) popularitet, så befinder EYKI ure sig i en prisklasse, hvor alle kan være med. Urerne koster fra 399 og op til 699 kr. Der er dermed rig mulighed for at købe et billigt og samtidig moderne ur.

EYKI Master Brown

EYKI ur

Pris: 593,30 kr. (Vejledende pris: 698 kr.)

Læs mere: EYKI Master Brown

Her bliver du præsenteret for en af de mest populære herreure i øjeblikket. Der er tale om et moderne herreur – modellen Master Brown. Det er dette ur, du skal vælge, hvis du leder efter et unikt ur med et væld af unikke detaljer. Dette EYKI herreur er karakteriseret ved denne brune læderrem og bronze farver på urkransen. Det er et maskulint herreur, som vil pynte på håndledet af enhver modebevidst mand. Du får et ur, som udstråler stil og eksklusivt, men hvor prisen samtidig befinder sig på et meget overkommeligt niveau.

Et ur som dette vil kunne bruges til hverdag og arbejde såvel som til festlige arrangementer. Der er desuden rig mulighed for at sammensætte et flot look ved at anvende andre accesories – f.eks. et pænt armbånd ved siden af dette EYKI ur.

EYKI VOCAL White

EYKI ure

Pris: 415,65 kr. (Vejledende pris: 489 kr.)

Læs mere: EYKI Vocal

Selvom dette EYKI ur – modellen Vocal White er unisex, så er det en model, som i høj grad appellerer til det kvindelige publikum. Det er uret til kvinden, som gerne vil vise sin feminine og stilbevidste side frem. Det er et klassisk EYKI ur, som har dato visning og flotte romertal. EYKI har formået at designe og udvikle et stilrent ur med få detaljer, som vil kunne skabe masser positiv opmærksomhed. Man bør desuden bemærke den særdeles lave pris, som gør sig gældende for dette ur. Det er den oplagte mulighed for dig for at købe et billigt ur, som udstråler selvtillid og eksklusivitet.

Bag om EYKI

Har man blot et lille kendskab til modeverdenen, så vil EYKI med garanti være et mærke, man kender til. EYKI er et forholdsvis nyt brand på markedet, som hurtigt er blevet et hit hos specielt unge mennesker. Urerne appellerer til den kræsne og stilbevidste forbruger, som ikke nødvendigvis har budgettet til at bruge mange tusinde kroner på et nyt ur. Køber man et EYKI herre- eller dameur, så risikerer man ikke at blive ruineret. Priserne er yderst fordelagtige sammenlignet med den kvalitet, og det design man får. Der er relativ stor forskel på designet fra ur til ur. EYKI ønsker at appellere til en bred målgruppe ved både at producere simple ure med få detaljer og ure med mange detaljer.

OBS: Dette indlæg er sponsoreret