Kvinde lægger makeup
1 oktober, 2019

Få friske røde kinder med markedets bedste blush

By Billig-Mode.dk

Blush, rouge eller kindrødt – kært barn har mange navne og uanset, hvad du kalder produktet, kan man garanteret finde en variation i din makeuppung. Blush er nemlig et super godt makeupprodukt, når du ønsker et friskt og naturligt udseende. Men synes du også, at det kan være svært at finde den helt rigtige version, der passer til netop din hud, kan du læse med her og få tre gode råd, der leder dig i den rigtige retning.

Beslut på forhånd, hvad blushen skal gøre

Det er forskelligt, hvad folk søger i en blush. Nogen vil have en blush, der både kan bruges på eksempelvis kinder, øjenlåg og læber, mens andre har hvert sit produkt til de forskellige områder i ansigtet. Det kan være en god idé at gøre klart med dig selv, hvad blushen skal gøre for dig, inden du går på makeupshopping, fordi det også gør det nemmere for ekspedienten at lede dig i den rigtige retning. Skal det være en lyserød blush, der får dig til at se sød og frisk ud, eller er det vigtigere for dig, at blushen giver masser shine og fremhæver dine træk i ansigtet? En anden god hjælp til at finde den bedste blush til dig, er at tjekke tests på internettet. På den måde kan du nemlig lynhurtigt danne dig et overblik over, hvad de forskellige blushes bedste egenskaber er.

Vær ekstra opmærksom, hvis du lider af allergi eller sart hud

Hvis du lider af allergi eller har meget sart hud, er det især vigtigt, at du tjekker ingredienslisten på de forskellige blushes ud. Du kan gøre det nemt for dig selv ved at notere de ingredienser, du ikke kan tåle eller helst vil undgå, så du let kan hive sedlen frem og sammenligne din liste med listen bag på de forskellige produkt. Der findes nemlig mange blushes, der både er økologiske, allergivenlige og uden parabener og parfumer. Det er bare med at gå efter de rigtige mærker og kigge efter certifikater som svanemærket. Jane Iredale, Miild og Nilens Jord er alle eksempler på mærker, som går meget op i at lave rene, allergivenlige produkter, der er milde mod huden.

Value for money

Når du skal ud og finde din nye blush, kan det hurtigt blive en dyr affære. Som de fleste vil du garanteret gerne passe godt på din hud, og du kan derfor nemt komme til at gå efter de anerkendte brands, som jo må være gode på grund af navnet og ikke mindst prisen. Men det er ikke altid, at man kan sætte lighedstegn mellem pris og kvalitet, og du kan faktisk finde rigtig mange gode blushes, der ikke koster en halv bondegård. Det kan derfor godt betale sig at gå et smut gennem afdelingen med de billige makeupbrands og se, hvilke farver og former for blush, du kan finde her. Har du taget de ovenstående råd til dig, så du ved, om du går efter en blush, der kan fremhæve ansigtstræk eller en, der er åndbar og allergivenlig, bliver det endda ekstra nemt for dig at finde den bedste blush til en god pris.