Skole
21 august, 2019

Få styr på dit look i forbindelse med din studiestart

By Billig-Mode.dk

Sommeren er forbi og det nye skoleår er skudt i gang, derfor er det vigtigt at få styr på sit nye look. Heriblandt kan det være en god ide at sikre sig, at man har fået indkøbt noget lækkert tøj, som man kan sidde behageligt i, når man modtager undervisning.

Nyttige køb for piger og drenge

Som dreng kan det være en oplagt mulighed at udskifte sine gamle sommershorts med et par nye og lækre jeans eller få opgraderet sit klædeskab med et par friske skjorter.

Som pige kan det være en god idé at få købt nogle nye jeans og lidt varmere tøj, da vi snart går ind i de kolde måneder. Hvis du er heldig kan du gøre et kup i forbindelse med udsalget i august. Der findes også en masse studiestart tilbud, som kan være en god ide at tjekke op på, hvis du vil spare et par håndører på nyt skoleudstyr.

Det er ikke kun sit look, der kan være en gode ide at opgradere i forbindelse med sin skolestart. Det er også vigtigt at have de faglige redskaber på plads, det kunne heriblandt være et nyt penalhus, en ny lommeregner og spidset blyanter.

Det kan være den gamle bærbar har nået sin udløbsdato og derfor er det på tide at udskifte sin gamle laptop. På nuværende tidspunk kan du f.eks. købe en ny billig laptop i Elgiganten for under 3.500 kroner.

Sæt dig ind i kommende fag

Udover at have styr på sit skole gear, kan det også være en god ide at læse op på sine kommende fag. Hvis du f.eks. skal starte i 2.g og have oldtidskundskab, kan det være en god ide at finde noter og undervisningsmateriale om faget. Det kan du bl.a. gøre på inspo.dk.

På inspo.dk kan du finde en masse noter og materialer, som du kan bruge i forbindelse med undervisningen, men også mens du er i gang med at lave hjemmeafleveringer.

Det kan også være en god ide at alliere dig med et par tidligere gymnasieelever og høre dem, hvilke kilder og redskaber de brugte i forbindelse med deres studie.

Ofte har tidligere elever et par gode råd om, hvad hvilke værktøjer de havde god succes med og hvilke værktøjer de ikke kunne bruge til noget.