Børn og jul
29 november, 2021

Få tips til magiske kalendergaver til børnene

By Billig-Mode.dk

Man husker selv som barn, hvor magisk det var, når pakkekalenderen af stof blev hængt op. Så var der en magisk måned i vente, hvor man hver morgen kunne stå op til en pakke fra nissen. Ja, nissen, der var så flittig at komme med pakker, havde man jo aldrig set, og der florerede mange rygter om denne nisse. Man havde måske et billede af nissen i fantasien, men hemmeligheden forblev intakt. Lige meget hvad, var nissen altid gavmild og vidste også tit, hvad man lige gik og ønskede sig. Det ved de også hos houseofkids.dk, hvor man kan købe nogle magiske kalendergaver til børnene, så de hver dag i december kan få besøg af nissen. Her guider vi til, hvad disse kalendergaver kan bestå af og bruges til. Så hæng endelig på, for december er lige rundt om hjørnet og så skulle nissen jo gerne komme forbi pr. den første med den første, magiske kalendergave.

Leg det muntre køkken

Måske er der mange børn, der har vænnet sig til at deres forældre laver maden til dem. Men med kalendergaver fra House of Kids kan de lære selv at tænke i madlavning, når de leger med kalendergaverne der er Nutella, marmelade, grøntsager og frugter i et materiale af høj kvalitet. Her kan de sagtens bruge deres fantasi til at servere lækre Nutella madder for gæsterne eller en fin marmeladelagkage eller marmelademad. Et teselskab eller et finere taffel kan sagtens få disse skønne retter, når både mor, far og storebror bliver sat til bords.

Værktøj, der holder

Hvis I har en lille håndværker i hjemmet, kan nissen også med fordel komme med værktøj som kalendergaver. Det er disse solide stykker værktøj, der giver fantasien frit løb, når der skal fikses en vandhane, en ny hylde skal sættes op eller vasken skal repareres. Der er tit nok at se til, uanset om man bor i lejlighed, hus, villalejlighed eller andelsbolig, som den lille pode kan fikse med værktøjet.

Få kalendergaver i en fin strømpe

Hos House of Kids har de også fine strømper, som kalendergaverne kan lægges i. Sokken kan hænges i en højde, så de små børn kan nå den og dermed, hver morgen, tage en kalendergave ud af den. Her kan også suppleres med lidt slik eller andet, der giver et magisk touch til hele december måned.