Falke
5 februar, 2014

Falke strømper, sokker og strømpebukser

By Billig-Mode.dk

Falkestrømper Falke strømpebukser

ForhandlerFalke strømperLæs mere / Gå til forhandler
FashionByEmma.dk er webshoppen, hvor du finder alt indenfor Falke strømper og strømpebukser til kvinder. De kan desuden tilbyde fragtfri levering og levering på 1-2 hverdage.
Hos Smartsport.dk kan du købe Falke strømper og løbestrømper til både mænd og kvinder til skarpe priser. De har ligesom den overstående forhandler også fri fragt og hurtig levering.

Overskriften forklarer egentlig meget godt, hvad denne artikel skal handle om, nemlig Falke strømper, sokker og strømpebukser. Vi plejer egentlig ikke at beskæftige os med strømper og strømpebukser, men nu er det ved høje tid. Har du allerede besluttet dig for at købe et par Falke strømpebukser, så kan du også vælge at gå direkte til forhandleren, som vi linker til i artiklen. Hvis du på nuværende tidspunkt ikke er klar over, om Falke strømper er noget for dig, så bør du læse resten af artiklen.

Falke

Måske er du klar over, at Falke er et mærke med fokus på strømper og strømpebukser, men hvad ved du ellers om Falke? Det er de færreste der ved, at Falke har eksisteret på markedet siden 1895. De har fokus på eksklusive strømper i kompromis kvalitet, som derved skiller sig meget ud fra andre strømper. De forhandler sokker og strømpebukser til moderne kvinder, der sætter pris på god kvalitet.

En af de grunde til at Falke har fået stor succes er, at de udelukkende har valgt at fokusere på en lille produktgruppe. De kunne vælge, at udvide deres sortiment med andet tøj, men det har de fravalgt. Med så mange år på bagen og med et specifikt fokus er de en af de førende forhandlere af strømper og strømpebukser til kvinder. Der er selvfølgelig en vis prestige i at bære produkter fra Falke, men det er langt fra den eneste fordel. Man skal købe Falke strømper, hvis man går op i kvalitet og komfort. Netop kvaliteten er vigtig, når det handler om strømper, for de kan nemt blive slidte. Køber du et par Falke strømper, så kan du forvente, at de ikke bliver slidte de første mange år.

Falke strømper kan købes i en lang række forskellige farver og materialer. Falke er nemlig kendt for at kombinere forskellige materialer for at opnå optimal holdbarhed og komfort. Silke, bomuld og cashmere er bare nogle af de materialer, som Falke bruger til deres produkter. De benytter sig af materiale, som både er behageligt at have på, og som samtidig er slidstærkt. To fantastiske egenskaber til strømper, hvilket gør Falke til et meget fordelagtigt valg.

Derudover er det selvfølgelig også værd at næven prisen, som ligger i den høje ende sammenlignet med andre strømper og strømpebukser. Hvis man blot ønsker billige sokker, hvor der ikke er fokus på kvalitet og pasform, så skal man IKKE vælge Falke strømper. De mest populære Falke strømpebukser koster 250-300 kr.,  mens Falke strømper koster omkring 100 kr. Man kan mene, at det er dyrt eller ej, men man får uden tvivl kvalitet for alle pengene.

Denne artikel bør du også læse: Hunter sokker 

Falke strømper / strømpebukser

Hver måned er der ca. 590 kvinder, der søger på “Falke strømper” på Google, og det er med til at fremhæve den høje efterspørgsel.  For at bringe lidt mere perspektiv over emnet, vil vi i det følgende afsnit kigge på nogle forskellige Falke strømper. Det første produkt vi vil kigge på er disse Falke strømpebukser:

Falke strømper

 

Her ser du et par meget klassiske, Falke strømpebukser i sort. Modellen hedder “softmerino” og er en bestseller indenfor Falke strømper. Disse Falke strømper er både varme, samtidig med at de er meget elegante og stilfulde. Normalt forbinder man strømpebukser med tyndt materiale, som gør at nemt kommer til at fryse. Falke har dog valgt at bruge bomuld og merino uld til deres strømpebukser, hvilket gør at de er dejlige varme. På indersiden er der bomuld, hvilket er meget behageligt for benene.

Disse Falke strømper er matte og har elastik i linningen. Pasformen bærer præg af kilt samt forstærket hæl og tå. Netop hælen og tåen er de mest udsatte stedet i forhold til slid, hvilket gør forstærkelsen af disse to steder fordelagtig. Et par strømpebukser som disse bliver oftest brugt under en kjole f.eks. en Malene Birger kjole, men kan også bruges sammen med en lang trøje. Det er muligt at smide disse Falke strømper i vaskemaskinen på 30 grader.

Prisen for det omtalte produkt er 299 kr. hos Fashionbyemma.dk

Falke strømperHer er et par Falke strømpebukser, som skilles sig en hel ud fra deres øvrige sortiment. Modellen hedder “transparante” og kan bruges med f.eks. en kjole eller nederdel. Det er Falke capri i en let gennemsigig farve i 20 denier. Du kan købe disse Falke strømper i str. S/M eller M/L. Følgende produkt er lavet af 91 % polyamid og 9 % elasthan. Det er muligt at vaske disse Falke strømpebukser, men desværre kun ved håndvask.

Prisen for dette produkt er 189 kr. hos Fashionbyemma.dk

Falke løbestrømper

Det er de færreste der ved, at Falke rent faktisk også producere løbestrømper. Falke løbestrømper kan købes til både mænd og kvinder til fornuftige priser. Vi tager lige et kig på et par Falke sokker nedenfor:

Falkestrømper

 

De Falke strømpebukser som du ser ovenfor er til mænd, men du kan få samme model til kvinder også. Modellen hedder “ru4 cushion” og er den mest købte model indenfor Falke sokker. Hvis man er en person der løber meget, er det vigtigt at have nogle ordentlige strømper på. Først og fremmest kan det være ubehageligt at løbe i et par strømper, som ikke sidder godt på foden, samtidig med at man kan mangle ilt til foden. Dernæst risikerer man at få vabler, hvis man ikke har taget hensyn til hvilke strømper, man bruger til løb. Derfor kan det godt betale sig at købe et Falke strømpebukser, hvor der er taget hensyn til komfort og kvalitet.

Løbestrømperne på billedet er forstærket, hvilket giver en optimal støtte. Derudover er disse Falke løbesokker udstyret med sølvtråde, som afhjælper bakterier og lugt. Modsat stort set alle andre strømper, er Falke løbesokker lavet sådan, at de passer til henholdsvis venstre og højre fod. På hver strømpe er der enten angivet et “L” eller et “R”, så du ikke bliver i tvivl om, hvilken strømpe der skal på hvilken fod. Denne løbestrømpe er lavet af henholdsvis polypropylene, nylon og bomuld.

Var disse Falke løbesokker noget for dig, så bør du klikke dig ind forbi Smartsport.dk, hvor du kan købe dem til 139,75 kr. Samme model kan desuden købes i sort, hvis du synes det er en mere praktisk farve.