Fantastisk tilbehør til den nybagte mor
24 februar, 2019

Fantastisk tilbehør til den nybagte mor

By Steflinkmester

Er du lige blevet mor? Eller har du en i din familie eller vennekreds, der er? De fleste ved at denne tid er en rigtig dejlig og magisk tid, men samtidig er det også hårdt. Derfor er det ekstra vigtigt at huske at forkæle den nybagte mor i denne periode, hvor den lille ny kræver allermest opmærksomhed og energi.

Læs med her og se, hvordan du kan forkæle en nybagt mor med lækkert tilbehør!

Kom tættere på dit barn med en strækvikle

En strækvikle er en helt vidunderlig opfindelse, som allerede har mange år på bagen. Det er der heller ikke noget at sige til, for den er både nem, praktisk og stilfuld.

Strækviklen er nem at tage på, og dit barn sidder godt og naturligt i den, tæt på dit bryst, hvor det føler sig mest tryg. Derfra kan den lille gavtyv både kigge på dig og ud i verden. Strækviklen er behagelig for dig at have på, og støtter den lille nyfødte til at sidde godt.
Strækvikler fås i mange forskellige farver, og er lavet i blødt og slidstærkt materiale. Den er en helt ideel gave til den nybagte mor!

Mange strækvikler er dyre at anskaffe, men det behøver de faktisk ikke at være. Med en billig og smart strækvikle kommer du tættere på dit barn – også i den bogstavelige forstand – samtidig med at du får hænderne fri til at lave andre ting, og derved faktisk kunne spise og drikke en kop kaffe i løbet af dagen!

Gør ture med barnevognen til en sand fornøjelse

Vi kommer heller ikke ude om de (til tider) lange gåture. Gåturen med barnevognen er en god ting for både dig og barnet. De rolige bevægelser fra barnevognen er gode til at få barnet til at slappe af og falde i søvn, og giver samtidig mor eller far mulighed for at få lidt motion og komme ud i nærområdet og naturen.

På den måde bliver barslen lidt sjovere, og du kan altid prøve at høre, om nogle veninder eller andre fra mødregruppen vil med på en gåtur.
I dag er barnevogne heldigvis også designet til forældrene. Med praktisk opbevaringsplads til både tasker og en to-go-kaffe er det svært at klage.

Hvis du/den nybagte mor allerede har en lækker barnevogn, så overvej noget af det skønne ekstraudstyr, der fås i dag. Alternativt er en god gave også selskab! Gør gåturene sociale, og få mere ud af dem.

Selvforkælelse er vejen til overskud

Det er ingen dans på roser at være nybagte forældre. For de flestes vedkommende er det en vidunderlig og magisk tid, men også en tid med begrænset søvn og mentalt overskud.

Husk derfor at nybagte mødre skal forkæles lidt ekstra. Det kan være med lidt lækkert at spise, eller måske noget så simpelt som duft lys, en ny bog, eller en skøn badesalt.

Det kan være du selv kan komme på flere gode og uundværlige stykker tilbehør til den nybagte mor, men her er i hvert fald et par ideer.