Forårsjakke
22 februar, 2012

Forårsmode – Forår mode 2012 – Tøj, sko og farver

By Billig-Mode.dk
ForhandlerForårsmodeKøb her / Gå til forhandler
Alt indenfor forårsmode til mænd og herre. Forårstøj og forårssko til mænd. Mærker som: Solid, Humör, Tommy Hilfiger, Adidas, Nike, G-star, Tiger Of Sweden, Hummel, Levi's, Peak Performance, The North Face og mange andre super fede brands.
Forårsmode 2012 til kvinder og damer. Forårets helt nye trends indenfor tøj og sko finder du her til kvinder. Brands som: Antal, VILA, Vero Moda, Saint Tropez, Espirit, Hummel, ONLY, Ichi, Nümph, Tommy Hilfiger, G-star og mange andre fede brands
Forårsmode til børn. Alt det nye forårstøj og sko til børn. Mærker som: Name it, Joha, Småfolk, Holly's, Me Too, Fransa Kids, Hummel, Levi's og mange andre kendte brands.

Hvad vil forårsmoden 2012 bestå af, og hvilke tøj og sko bliver et hit i denne års forårsmode? Vi viser dig hvor du kan købe forårsmode til mænd og kvinder, og hvilke farver der er hotte.

Forårsmode 2012

Så er foråret for alvor tæt på, og det betyder nyt forårstøj og sko. Vinteren er så småt ved at forsvinde, og det er tid til at købe tøj og sko der passer til den nye årstid, forår. Du vil sikkert gerne vide hvordan forårsmoden er i 2012 og hvilke farver er hot dette forår indenfor tøj. Den længe ventet  forårsmode 2012 er så småt ved at ramme Danmark, men ikke butikker har fået nyt forårstøj og sko i på hulderne, men der går ikke længe. Massere af modeeksperter har forudsagt at sort og hvidt vil blive et stort hit og gerne sammen. Der bliver specielt rigtig mange forårsjakker for tiden, og jeg kan sagtens anbefale dig at købe din kommende forårsjakke allerede nu.

Forårsmode tøj

De stribede t-shirts og trøjer bliver en del af forårsmoden dette forår, både til mænd og kvinder. Der er mange gætterier på hvad forårets mode kommer til at hitte med, og det er endnu uvist. Jeg tror bestemt ikke forårsmoden bliver kedelig, men i stedet farverig og spændende. Jeg vil også gætte på at dette års forårsmode 2012 også kommer til at bestå af en del retro tøj. Efter at have besøgt et par butikker, hvor forårsmoden er ankommet vil jeg mene at farver som rød og lilla sagtens kan blive et hit i forårs moden 2012, f.eks. røde bukser eller lilla sweatere. I dette forårsmode tror jeg også lædertøj vil blive et stort hit – Det bliver hver fald spændende at følge op på. Forårs moden vil både bestå af kolde farver, men også af varme farver. Jeg tror der vil komme noget til en hver smag. Dog er der ingen tvivl om at det bliver rigtig spændende at følge forårsmoden 2012 indenfor tøj. Forårsmode 2012 er specielt kommet frem indenfor forårsjakker, som der bliver solgt rigtig mange af for tiden. Der går heldigvis heller ikke så længe til der kommer massere af kjoler fra sommerkjoler 2012, som du kan glæde dig til.

Sko

Forårsmoden indenfor sko bliver også rigtig spændende at følge. Der er allerede kommet en del forårssko på hylderne, og jeg vil i den grad mene at denne forårsmode 2012 bliver rigtig interessant. Generelt viser tendensen at forårsmoden byder på meget simple, men stilfulde sko. Sko uden alle for mange farver, men stadig super klassiske og moderne. Det er nu muligt at bruge sko med høje hæle igen, og det vil forårsmoden bære præg af, dog er mit indtryk at det er populærest med kort hæl dette forår. De store støvler bliver gemt væk fra hylderne, og i stedet kommer de mere praktiske sko der passer til sæsonen frem.

Forårsmode mænd + kvinder

Hvad bliver forårsmoden 2012 mænd og kvinder? Det er et spørgsmål, som vi har prøvet at svare på i denne artikel. Vi vil give dig chancen for selv at finde ud af hvad denne forårsmode består af, ved at besøge kendte forhandlere, hvor der er kommet forårstøj og sko. De forhandlere vi linker til har vi vurderet meget troværdige, og de har et stort udvalg af tøj og sko, og har styr på forårsmoden. Den ene forhandler er Smartguy med forårsmode 2012 mænd, Smartgirl til kvinder og Smartkids til børn. Vi håber at vi fik givet dig et godt indblik i forårs moden dette år, og hvilke farver der vil hitte.