Dyrt tøj
9 august, 2018

Forkæl dig selv med en ny og smuk kjole

By Billig-Mode.dk

Ferien er over os, og duften af blomster, sol og sommer hænger tungt i luften. Det er i højeste grad sommer i Danmark, og vejret i år har været fantastisk. For første gang i mange år har det næsten kun været vejr til at have kjole på, og den chance må du naturligvis ikke lade gå til spilde.

Forny garderoben med en ny kjole

Har du ikke forkælet dig selv længe, eller trænger garderoben til at blive fornyet, så er det nu, du skal gribe chancen. I forbindelse med den fantastiske sommer har tøjbutikkerne landet over købt ekstra mange flotte kjoler hjem. Modetøjet har fået et friskt sommerligt pust, og blandt andre brands som YAS, Vero Moda og Selected Femme udmærker sig med sine kjoler.

Butiksassistent

Giv din garderobe plads til nyt tøj

En af de store udfordringer med at købe nyt tøj er den manglende plads i garderoben. Kan du nikke genkendende til denne problemstilling, bør du måske overveje at få sorteret ud i dit nuværende tøj. Der er eksempelvis rig mulighed for at donere tøjet til den nærmeste genbrugsbutik, som glædeligt vil kunne benytte sig af at videregive eller sælge tøjet til trængende personer.

Skal den nye yas kjole i hus, bør du derfor sætte et krav til dig selv; der skal som minimum sorteres ét stykke tøj ud af skabet, som skal doneres til nærmeste genbrugsbutik. På den måde får du både en ny smuk YAS kjole, men gør også noget positivt for et andet menneske, der står og har brug for lige præcis dét tøj, som du har tilovers.