Forkæl dig selv med lækkert og billigt undertøj
19 november, 2018

Forkæl dig selv med lækkert og billigt undertøj

By Steflinkmester

Er det på tide at forkæle dig selv med noget lækkert undertøj, men gider du ikke bruge en hel formue på det? Er du træt af dyrt undertøj og bh’er, der gnaver ind i siderne og skuldrene? Så er du ikke alene. Alt dette er en realitet for mange kvinder hver eneste dag, men det kan faktisk nemt undgås. Online kan du finde lækkert og billigt undertøj af høj kvalitet, det kræver dog, at du kender din rigtige bh-størrelse, hvis du gerne vil slippe for bh’er, der gnaver sig ind i siderne på dig. Læs med her, og du vil få guiden til, hvordan du kan finde din rigtige størrelse derhjemme, så du kan bestille lækkert og billigt undertøj online.

Sådan måler du din bh-størrelse

Det er vigtigt at kende sin rigtige bh-størrelse, når man køber undertøj online. Med den rigtige størrelse vil din bh være meget mere behagelig at have på, men du vil med garanti også få en flottere barm. Når du skal finde ud af, hvilken størrelse du har, kræver det, at du har et målebånd, så du kan måle størrelsen på dine bryster. Det første du skal gøre er at stå helt ret op og slappe af i din krop. Dette skal du gøre, så din bh også er behagelig at have på, når du slapper af. Herefter skal du måle hele vejen rundt om din brystkasse under brysterne. Målebåndet må gerne stramme en smule, så bh’en ikke glider rundt. Måler målebåndet 75, er din bh-størrelse altså 75. Måler du tættere på 80, er din bh-størrelse dermed 80.

Herefter skal du finde din skålstørrelse. Nu skal du måle rundt om dine bryster, der hvor de er størst. Her skal målebåndet ikke være stramt. Når du har målt, skal du trække din omkreds under brystet fra omkredsen henover brystet. Forskellen mellem disse mål afgør din skålstørrelse. Det vil sige, at hvis du havde en omkreds på 80, og dit bryst målte 92 er forskellen altså 12, hvilket betyder, at du har en A-skål. Er forskellen 14, har du en B-skål, 16 giver en C-skål, 18 giver en D-skål, 20 giver en E-skål, og 22 giver en F-skål.

Nu er du klar til at forkæle dig selv

Når du har målt dig frem til din rette bh-størrelse, vil du nu være klar til at shoppe efter lækkert og billigt undertøj, så du rigtig kan forkæle dig selv. Online har du masser af valgmuligheder både med hensyn til størrelse men også farve, stof og design. Du kan vælge det helt enkle sæt, eller du kan gå hele vejen og vælge et undertøjssæt i rødt fyldt med blonder. Det er helt op til dig selv, hvad du vælger at gå efter, når du skal købe noget lækkert undertøj. Men uanset hvad du vælger at købe, så er det den perfekte måde at forkæle dig selv på. Der er nemlig ikke noget bedre end nyt lækkert undertøj, som sidder præcis, som det skal.

Forkæl dig selv med Prima Donna undertøj – køb det online her.