Freya bikini
29 marts, 2014

Freya badetøj

By Billig-Mode.dk

Freay

ForhandlerFreya badetøjLæs mere / Gå til forhandler
Denne forhandler har i øjeblikket et stort udsalg med Freya badetøj, hvor du kan spare op til 60 %. Gør et kup på mere end 30 produkter fra Freya.

Måske er det ikke helt sommer endnu, men ikke desto mindre er der ikke noget galt i at glæde sig. Før man ved af det rammer vi sommermånederne, og så er det frem med sommer- og badetøjet. Denne artikel er til kvinder, som bør overveje, om de ikke bør købe Freya badetøj.

Freya

Freya er et forholdsvis nyt mærke i Danmark, som der er efterhånden af ret mange danske kvinder der kender til. Dog har Freya størst succes i England, hvor mærket er opstået. Der er fokus på velsiddende undertøj og badetøj til kvinder med forskellige kropsformer. Freyas produkter skiller sig ud ved at benytte sig af stærke- og friske farver, samtidig med at der er detaljer som blonder og andre små detaljer.

Mere info finder du på deres officielle hjemmeside

Freya badetøj udsalg

Jeg har været inde på Google og undersøgt, hvad danske kvinder søger på. Det viste sig, at der er rigtig mange, der leder efter et udsalg med Freya badetøj. Efter at have besøgt nogle forskellige forhandlere med Freya badetøj, faldt jeg over forhandleren, Smartgirl.dk. Der er omkring 10-15 danske forhandlere, der kan tilbyde Freya badetøj. Dog er Smartgirl umiddelbart den webshop med det største udvalg, samtidig med at de har et imponerende udsalg.

Lige nu er der produkter sat ned med minimum 44 %, mens de har produkter, hvor man kan spare op til 60 %. Det kan måske have noget med at gøre, at de får nyt Freya badetøj på hylderne, inden sommeren for alvor er over os. Det kan altså godt være, at man skal skynde sig lidt, hvis man vil gøre et godt tilbud på Freya badetøj i høj kvalitet. I det følgende afsnit skal vi kigge på nogle af de gode tilbud, vi har fundet indenfor Freya badetøj

Læs også: Billigt badetøj

Freya bikini

Freya bikini

 

Skal det være enkelt, men også elegant og sexet, så er dette et godt bud. Det er en Freya bikini bh i sort, som også kan købes i lysebrun. Bikinien er med bøjle og bindebånd om nakken. Ligesom de fleste andre bikinier er der kliklukning på ryggen. Kvaliteten er 95 % polyamid og 5 % elasthan. Stilen er meget enkel, hvilket gør at den bruges af de fleste piger og kvinder. Jeg kan se, at alle lagerbeholdningen er meget lav i øjeblikket. Der er kun omkring 1-2 stk. tilbage pr. størrelse. Denne Freya bikini er til rådighed fra str. 70C til 85E. Modellen hedder desuden “Cha Cha”, hvis du skal spørge efter den i en butik.

Med en besparelse på 50 % koster den omtalte Freya bikini 204,75 kr., hvor førprisen var 409,75 kr. Forhandleren er som sagt Smartgirl.

Freya bikini udsalg

Efterfølgende kiggede vi på Freya badetøj i en helt anden stilart end den forrige. Synes du, at den forrige bikini bh var en anelse for kedelig, så vil du måske bedre kunne lide denne. Det er en hvid bikini med pinke sløjfer, som uden tvivl vil give en masse opmærksom ved poolen og på stranden. I begge sider af bh’en er der påsatte sløjfer, som er en elegant lille detalje. Generelt er det en meget feminin bikini, som vil passe bedst til yngre kvinder. Stropperne er brede og regulerbare, så du kan regulere dem efter dit behov.

I øjeblikket er denne Freya bikini kun på lager i str. 85H. Kvaliteten er 66 % polyester, 20 % elasthan og 14 % nylon. Det er altså en bh, der er lavet af lidt forskellige materialer, hvilket er et spændende valg for at skille sig ud fra tradtionelle bikinier.

Ligesom alt andet Freya badetøj er denne også bikini bh også på tilbud med en besparelse på hele 60 %. Fra en førpris på 449,75 kr. koster produktet nu kun 179,75 kr. hos Smartgirl. Dette vurderer vi som at være det bedste tilbud, vi er stødt på hidtil.

Læs også: Hummel badetøj

Freya bikini trusse

 

Her er et par Freya bikini trusser, som matcher den forrige bikini bh. Stilmæssigt er der ikke så meget at kommentere på udover de hvide trusser med pinke sløjfer samt en lilla påsyet sløjfe i livet. Kvaliteten er 78 % polyester, 13 % elasthan og 9 % bomuld. Modellen hedder Beau og kan lige nu kun købes i str. small hos forhandleren. De skal vaskes ved 40 grader.

Prisen er 89,75 kr. (Førpris: 209,75 kr.)

Freya bikini trusse

Man kan selvfølgelig også købe helt enkle Freya bikini trusser, som du ser et eksempel på ovenfor. Det er et par meget elegante bikini trusser i pink uden nogen former for detaljer. Denne model hedder Fever classic brif og er en af de mest populære modeller indenfor Freya bikini trusser. Da stilen er så enkel er det nærmest muligt at kombinere dem med hvilken som helst bikini bh. Kvaliteten er 80 % nylon og 20 % spandex, mens prisen er 89,75 kr. Du sparer lige nu 44 % på disse trusser.