11 oktober, 2017

Fuldend dit look med et stilrent Macbook sleeve

By Billig-Mode.dk

Spo1

Hvis du er typen der går op i dit look, så bør du kraftigt overveje at investere i et lækkert sleeve til din Macbook. Et sleeve er meget mere end blot et beskyttende etui, der skal holde din computer beskyttet mod kommende slag og ridser. Et sleeve kan nemlig også fungere som et lækkert tilbehør, hvilket kan være med til at give dig et fuldendt og cool look, når du transporterer din Macbook rundt omkring. Et godt sted, hvor man kan finde moderigtige sleeves, er hos webshoppen Bomo.dk, der har et unikt udvalg af sleeves til Macbook.

Hos webshoppen finder du et bredt udvalg af moderigtige computer sleeves. Heriblandt finder du et stort udvalg af filt & læder macbook sleeves. Særligt shoppens skarpe og brede udvalg af filt sleeves kan gøre det til en svær beslutning, når du skal vælge dit næste mac sleeve. Men hvis du skal have et sleeve der både ser pivgodt ud, men samtidig har et højt beskyttelsesniveau, så bør du vælge et læder sleeve. Et læder sleeve er en tidsløs klassiker. For uanset hvilken type Macbook du har, så vil et læder etui altid være en god løsning.

Du kan også overveje at købe et filt sleeve. Et filt sleeve er, som navnet antyder, et sleeve produceret af filt materialer. At materialet er lavet af et filt materiale, giver sleevet et fedt og anderledes look. Du vil helt sikkert skabe noget opmærksomhed, når du påfører din bærbar et filt sleeve. En anden fordel ved et filt etui er, at sleevet har en meget behagelig berøringsoverflade, hvilket gør det utroligt behageligt, når du kører din hånd henover filt materialet.

Hvis du har svært ved at vælge mellem filt eller læder materialet, så findes der faktisk en kombination. Ja, du hørte rigtigt. En kombination. Hos Bomo kan du faktisk finde et finde et udvalg af filt sleeves, der også er produceret af læder. Disse sleeves er særlige unikke, da de både har det klassiske læder look, men samtidig også har et frisk filt look.

Udover sleeves, så har du også muligheden for at forkæle din Macbook med et cool cover. Et cover fungerer ligesom et helt almindelig iPhone cover, der beskytter din Macbook mod alvorlige skader. Ligesom med sleeves, vil du også kunne finde et bredt og spændende sortiment af Macbook covers, når du surfer rundt på nettet. Og du kan faktisk kombinere både et mac cover og et sleeve, så du opnår en optimal beskyttelse og samtidig bibeholder et cool look.