Fusion
11 april, 2015

Fusion løbetøj

By Billig-Mode.dk

løbetøj

Denne gang har vi fokuseret på moden indenfor løbetøj, hvor Fusion er blandt de mest populære producenter. I artiklen bliver du præsenteret for en masse produkter indenfor Fusion løbetøj. I den forbindelse vil vi naturligvis komme med en virksomhedsbeskrivelse, så du kan blive lidt klogere på producenten bag det populære løbetøj. Derudover bliver du præsenteret for de produkter, som har solgt bedste de seneste år. Du bliver naturligvis også henvist til minimum én forhandler, hvor du kan købe Fusion løbetøj til faste, lave priser. I artiklen vil vi skrive om løbetøj fra Fusion til både mænd og kvinder.

fusion løbetøj tilbud

Fusion løbetøj til damer

fusion løbetøjPris: 350 kr.

Forhandler: Miinto.dk

Indenfor løbetøj til kvinder faldt vi bl.a. over denne Fusion BH top, som er egnet til bl.a. fitness, triatlon og løb. Denne BH top er fremstillet af svedtransporterende materiale, som dermed har evnen til at holde sig tør under hele træningen. Du får en Fusion top med medium support med bred elastik i bunden. Dermed kan den både bruges som løbetop og løbe bh. Ligesom du kan forvente af Fusions øvrige produkter har denne BH top en glimrende pasform.

 

 

Fusion løbetights


fusion løbetightsPris: 
650 kr.

Forhandler: Miinto.dk

Disse Fusion løbetights til kvinder er blandt producentens mest populære produkter. Du kan her blive ejer af et par tights, som er mellemlange og går lige under knæene. Det vil være muligt at bruge disse løbetights året rundt – det gælder især efterår og forår, men også på de kølige sommerdage.

Kvaliteten er Compressor 3, som er svedtransporterende materiale. Selvom der i realiteten er tale om løbetights, kan de naturligvis også være praktiske i forbindelse med andre sportsgrene og motionsformer. Det er ikke muligt at se på billedet, men der er en lille lomme på lænden, som er uden lynlås. Producenten har valgt at fravælge en lynlåslomme, da en lynlåslomme vil kunne genere brugeren ved øvelser på gulv.

Disse 3/4 Fusion løbetights er mest populære blandt kvinder, men modellen er faktisk også egnet til at blive brugt af mænd. Vær dog opmærksom på at størrelserne er overvejende små. De tilgængelige størrelser er XS-XL.

 Fusion løbejakke herre

fusion løbejakkePris: 700 kr.

Forhandler: Miinto.dk

Hos forhandleren kan du købe denne lækre, Fusion løbejakke til en overkommelig pris. Det er en løbejakke, som er Teflon-behandlet og desuden er både vind- og vandtæt. Materialerne der er anvendt er åndbare og giver dig dermed optimal ventilation på løbeturen.

Løbejakken er udviklet til både at kunne bruges om sommeren, foråret og efteråret. Du kan med fordel bruge den sammen med en Fusion t-shirt og / eller trøje indenunder. Jakken er udstyret med en lille brystlomme, hvor du kan opbevare nøgler, mobil eller lignende. Du kan bruge jakken til løb såvel som cykling.

Du finder også jakken i farverne blå og gul, hvis det er mere din smag. Denne Fusion løbejakke er let med en vægt på blot 140 gram.

Fusion tights til mænd

fusion tightsPris: 650 kr.

Forhandler: Miinto.dk

Sidst, men ikke mindst har vi kigget nærmere på et par tights i enestående kvalitet indenfor kategorien Fusion løbetøj. Kvaliteten er Power Lycra, som øger cirkulationen samt mindsker muskelvibrationer. Derudover er der praktiske lommer på begge sider af disse shorts.

Selvom der er tale om et par Fusion Tri Power Tight Pocket, kan de uden problemer bruges som løbetight. Disse Fusion løbetights er også på lager i 4 andre farver.

 

 

Fusion løbetøj tilbud

Tager man et kig på danske internetsøgninger de seneste år, så er det tydeligt at rigtig mange danskere leder efter Fusion løbetøj på tilbud. Der er forholdsvis få forhandlere af Fusion løbetøj i Danmark, men der er faktisk mulighed for at finde nogle gode tilbud. Hos Miinto er der mulighed for at spare op til 20 % på bl.a. løbetoppe og løbetights i mange forskellige farver og størrelser. Man finder næppe et decideret udsalg, men man kan i hvert fald finde gode tilbud på nettet. Hvis du handler løbetøj hos Miinto, får du gratis levering og ombytning af varer.

Info om producenten Fusion: Fusion er en dansk producent, som har været kendt for løbetøj siden 1999. Producenten har hovedkontor i Aalborg, hvor der sidder en lang række dedikerede medarbejdere. Selvom Fusion løbetøj er mest populært i Danmark bliver deres produkter også solgt i en lang række lande i udlandet. En af de store fordele ved producentens løbetøj er, at det er med nedkølende effekt, hvilket er en stor fordel, når kroppen ophedes i forbindelse med løb. Fusion er en innovativ virksomhed, hvor der er fokus på produktudvikling, teknologi  og materialer i høj kvalitet.

Du kan klikke dig forbi Miinto.dk allerede i dag, hvor du kan shoppe Fusion løbetøj til fordelagtige priser.

Læs også: New Balance løbesko