Kvinde med sweater
11 oktober, 2020

Gå en hyggelig tid i møde med lækre sweatre

By Billig-Mode.dk

Den kommende tid – i form af vinterperioden – nærmer sig med hastige skridt.

Det er en tid, der tit og ofte er domineret af mørke og kulde. Det lyder måske ikke just som noget, man bør glæde sig til, men man kan sagtens gøre vinterhalvåret til en hyggelig og rar tid.

For at blive klar til vinteren er det bl.a. en god idé at få opdateret (og opgraderet) garderoben. Det er nu, at du skal skifte de luftige sneakers ud med nogle bløde og varme støvler. Og det er nu, at du skal skifte de tynde bluser ud med lune sweatre. I dette blogindlæg skal det netop handle om sweatre, som er uundværlige i den kolde tid, vi er på vej ind i.

Du kan strikke din egen sweater

Strik og hækling er i den grad noget, der deler vandene. Typisk er det aktiviteter, man enten elsker eller hader.

Tilhører du den gruppe af danskere, som hygger sig med at strikke tøj og diverse til boligen, så kan du overveje at strikke din egen sweater.

Det kan være en stor opgave, hvis du først lige er begyndt at strikke. Ikke desto mindre er det et projekt, du kan kaste dig ud i, hvis du har både tiden og lysten til at udfordre dig selv, og hvis du netop står og mangler en ny sweater eller to.

Islandske sweatre er nogle af de sweatre, man kan strikke, hvis man er i besiddelse af det rette garn samt hæklenåle, maskemarkører, knapper m.v. Derudover har du naturligvis brug for en opskrift.

Anbefaling af kit: Björk sweater, Isager kit (et af de mest populære kits lige nu)

Den lette løsning er en færdigstrikket sweater

Selvom det kan være både hyggeligt og lærerigt at strikke sin egen sweater, så er det ikke noget, alle har mod på at kaste sig ud i. Heldigvis er der rig mulighed for at købe en færdigstrikket sweater.

Lige nu finder du et enormt udvalg af ergonomiske og varmeisolerende sweatre til både mænd, kvinder og børn på nettet. Det helt store hit lige nu er islandske sweatre, som byder på et udtryk og en kvalitet, som de fleste danskere synes godt om.

Hvilken løsning er den mest økonomiske?

Ofte vil der være en smule at spare ved at strikke eller hækle en sweater på egen hånd. Dog vil det, hvis du spørger os, ikke give mening at indlede et strikke- eller hækleprojekt alene med det formål at spare penge. Ofte vil besparelsen være ret lille, hvis man vel at bemærke er kvalitetsbevidst.

Du skal vælge gør-det-selv-løsningen, hvis du synes, at det er sjovt og hyggeligt at hækle / strikke. Ellers skal du købe en sweater i en butik eller online, hvor der findes adskillige lækre styles.